Adverteren

Undercover-Network bezit een aantal sub-websites waarop het mogelijk is om advertenties te plaatsen, waarbij op elk van deze sub-websites meerdere plekken biedt. De volgende plekken biedt Undercover-Network aan als advertentieplaatsen het voorportaal, Films, Series en Gaming.

  • Header-advertentie: deze advertentie kan op vierplaatsen neergezet worden. Hij kan geplaatst worden op het voorportaal, op Films, op Series en op Gaming. De afmetingen zijn 468px bij 60px.
  • Footer-advertentie: deze advertentie kan op twaalf plaatsen neergezet worden. Hij kan geplaatst worden op het voorportaal, op Films, Series en op Gaming, waar er bij elk vier plekken beschikbaar zijn. De afmetingen zijn 200px bij 150px.
  • Een volledige site-take-over van Movies, Series of Gaming.

Heeft u interesse om op een van deze manieren te adverteren, of heeft u nog verdere vragen over bijvoorbeeld de prijzen? Neem dan contact op met adverteren[@]undercover-network.nl en uw vraag zal zo spoedig mogelijk beantwoord worden.

Daarnaast ondersteunt Undercover-Network voorlopig ook Adverteerdirect.nl, welke u kunt bereiken via de onderstaande link AdverteerDirect.nl.

Lost Password