Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Roel van Lierop, 22 October, 2014 0 Retro Nostalgia

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door René Janssen, 22 October, 2014 0 , ,

Volgens de oude Griekse mythologie is er een rivier die de onderwereld van Hades scheidt met de bovenwereld of Aarde. Deze rivier werd de Styx genoemd. Helaas heeft Styx: Master of Shadows hier niks mee te maken. Toch zal… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 21 October, 2014 0

Een paar jaar terug kwam er een nieuwe spacesim en rpg uit. Starpoint Gemini was een succes en dat smaakte duidelijk naar meer. Little Green Men wilde druk aan de slag gaan met deel twee en dankzij Steam Early… Lees Meer »

Door René Janssen, 21 October, 2014 0 Artikel

Veel dingen beschouwen we tegenwoordig als normaal. We kunnen bepaalde zaken eigenlijk niet meer weg denken, het hoort erbij. Het zijn allemaal open deuren. Ook in de game industrie komt dit geregeld voor. We hebben een aantal clichés op papier… Lees Meer »

Door René Janssen, 21 October, 2014 0 Impressie

LittleBIGPlanet 3 wordt niet gemaakt door Media Molecule, maar door Sumo Digital. Een ontwikkelaar die nog nooit aan deze franchise heeft gewerkt. Ik was dan ook benieuwd welke zaken Sumo Digital anders zou aanpakken in de game. Welke dingen gaan… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 20 October, 2014 1 Impressie

Melvin en Ingmar op bezoek bij CD Projekt om kennis te maken met The Witcher 3: Wild Hunt. Wat kunnen wij verwachten van deze game en waarom moeten we dit spel zeker gaan halen begin 2015?

Door Ernesto Valk, 19 October, 2014 0 Artikel

Na Hannibal de serie te hebben gekeken en P.T. te hebben overleefd, kwam ik erachter dat ik soms best van horror houd. Daarom ben ik in mijn gamekast gaan snuffelen voor horrorgames die ik nog niet had uitgespeeld. Daar vond… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 19 October, 2014 0 Artikel

Week 42 is een week van rust. er zijn veel specifieke nieuwtjes die de klok slaan en er is voor ieder wat wils. De oktobermaand is een groot succes voor ons als gamers die inmiddels bijna verzuipen in de nieuwe… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 18 October, 2014 1

Na de overwegend positieve reacties over de UN Daily video’s die wij op de gamescom hebben opgenomen, zijn wij in beraad gegaan over een vervolg daarop. Het resultaat is de Undercover Vodcast. Een tweewekelijkse  video waarin we diverse onderwerpen aansnijden! Deze… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 17 October, 2014 1

 Een slechtere start kun je bijna niet maken, uitgesteld worden met een jaar en bijna niemand duidelijk kunnen maken of je een sim- of arcaderacer bent. Driveclub heeft veel te voorduren gekregen, maar is nu toch eindelijk uit en dat… Lees Meer »