Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Zenzi Mulder, 27 August, 2014 1 Artikel

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 27 August, 2014 0 Artikel

Je bent in Duitsland met een oergezellig team en dan wordt er weleens wat geroepen. De quotes die ons door Keulen lieten rollen, hebben we verzameld maar dat is niet het punt van dit artikel. Het belangrijkste is dat ik… Lees Meer »

Door René Janssen, 27 August, 2014 0 Impressie

Met pakweg 1,2 miljoen leden is voetbal dé sport in Nederland. Tijdens de wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen zijn dit er dan grofweg genomen zes miljoen fans. Van deze groep zijn er ook heel veel gameliefhebbers. Het is dan ook niet… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 25 August, 2014 0 Impressie

Een game waarbij de ontwikkelaar zich verbaast over het succes van de game. In elkaar geflanst tijdens een GameJam (een wedstrijd waarbij ontwikkelaars in een korte tijd, bijvoorbeeld acht uur, een werkende game moeten maken), maar uiteindelijk uitgewerkt tot een… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 24 August, 2014 0 Nieuws

Het is de week na de gamescom en dat is te merken ook. Net zoals na elk ander game-evenement is het ook nu weer rustig op nieuwsgebied. Maar er was wel degelijk nieuws en dat lees je zoals altijd op… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 23 August, 2014 1

In de vorige generatie ingezette traditie van re-releases en HD-remakes kon de, naar mijn mening, beste game van vorig jaar niet achterblijven. The Last of Us leek op de PlayStation 3 al gemaakt voor de volgende generatie, dus de… Lees Meer »

Door René Janssen, 23 August, 2014 0 Trailerday

De gamescom is misschien wel voorbij, maar dat geldt niet voor de trailers. We hebben er weer een aantal verzameld voor jullie en als afsluiter een interview van Geoff Keighly met Hideo Kojima. Veel kijkplezier! Destiny Natural Doctrine Assassin’s Creed Unity… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 22 August, 2014 4 Impressie

Shinji Mikami is een ontwikkelaar die ons Resident Evil bracht, een herenhuis met duistere geheimen en de basis voor vele latere horrorgames. Anno 2014 staat hij aan het roer van een nieuwe survival horrorgame genaamd The Evil Within. Samen met… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 22 August, 2014 2 Impressie

Games die met de lancering van de console aangekondigd worden maar vervolgens een “Ubisoftje” doen. Het overkwam de sociale racer genaamd Driveclub. Straks zijn we een jaar verder en dan komt de game toch nog uit. Is de game het… Lees Meer »

Door René Janssen, 21 August, 2014 12 Artikel

De gamescom is de grootste beurs van Europa en dat is te merken. Gelukkig heeft de pers bijna vrij spel en kunnen wij spelen wat wij willen. Hierdoor kunnen we in een week ontzettend veel content maken en bovendien veel… Lees Meer »