Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door René Janssen, 23 July, 2014 0 Artikel

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door Kim Lannoo, 22 July, 2014 0 , ,

Ondanks het feit dat ik enorm kan genieten van games met een sterke verhaallijn, is dat niet voor alle titels een absolute noodzaak. Indiegames hebben al meermaals bewezen dat gameplay nog steeds boven de rest uitsteekt. Zo heeft ontwikkelaar… Lees Meer »

Door René Janssen, 20 July, 2014 0 Nieuws

De zomer is in volle gang en dat is te merken. Het aantal nieuwtjes is deze week bijzonder laag. Toch zaten er er een aantal interessante nieuwtjes bij. Wij hebben ze voor jullie verzameld! Aankondiging van de week Deze week… Lees Meer »

Door Amy Kuipers, 19 July, 2014 0 Impressie

De Feel Good Company heeft laten zien dat garen helemaal niet zo saai hoeven te zijn als ze lijken. Door de buitenlijnen van de hele wereld in Kirby’s Epic Yarn van garen te maken (inclusief Kirby zelf) is er een… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 18 July, 2014 0 Impressie

Ik zeg het eerlijk, ik heb de eerste Bayonetta nooit gespeeld. Daarom keek ik naar dat spel het meeste uit bij het Nintendo Post E3 Event. Knappe dames die flink wat ass kicken? Dat is zeker wel iets dat ik… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 17 July, 2014 0 Impressie

Een tijdje terug konden we een potje Smash Brothers spelen op de Nintendo Post E3 event in Utrecht. Hoe is het en is het nog steeds zo leuk als hiervoor? Jazeker! Om te beginnen kijken we naar het roster, dat… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 16 July, 2014 0 Impressie

Nadat ik de E3 impressie van Hyrule Warriors had geschreven kon ik natuurlijk niet wachten tot deze game te spelen. Hakken en slaan met Link tegen honderden vijanden? Ja doe mij er maar twee! En zoals verwacht stelde de game… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 16 July, 2014 0 Artikel

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door Ilse Klein, 15 July, 2014 0 Artikel

Ben je het af en toe ook zat dat je in spellen alleen maar tegenstanders bent? Natuurlijk, het is leuk om een ander in te maken en zo te laten zien hoe goed je bent in een game. Maar soms… Lees Meer »

Door Kim Lannoo, 14 July, 2014 0 Impressie

Ik sta open voor zowat elk genre dat er op deze planeet bestaat, al betekent dat natuurlijk niet dat ik eender welke game snel onder de knie krijg. Zo heb ik een haat-liefdeverhouding met Role Playing Games. Op zich een… Lees Meer »