Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Ilse Klein, 25 October, 2014 0 Artikel

Welkom bij de nieuwe rubriek op Undercover-Gaming. Waar Undercover-Movies al een tijdje bezig is met een horroralfabet, komen wij nu met een gamesalfabet. Voor iedere letter hebben wij een woord gekozen dat iets te maken heeft met games. Vandaag ga ik in… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 24 October, 2014 0 Artikel

Twee weken terug was de eerste editie van Gameforce in Antwerpen. Het is een kleine nieuwe beurs en één van de eerste in België die speciaal gericht is op gaming. Ondergetekende was er bij om het te beleven. Veel was… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 24 October, 2014 0 Impressie

Hoewel we bij Sony de tent door gejaagd werden op de gamescom hadden we toch de mogelijkheid om her en der aan wat games te snuffelen. Één daarvan was Bloodborne. De spirituele opvolger van Demon Souls is door menig persoon… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 23 October, 2014 0 Impressie

Dit jaar verscheen Metal Gear Solid V: Ground Zeroes met als doel een opwarmertje tot Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Op de gamescom kregen wij de kans om een demo te bekijken die hetzelfde was als op de… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 23 October, 2014 0 , , , ,

We schrijven het jaar 1996, het jaar dat Shinji Mikami furore maakte met zijn Resident Evil. Resident Evil staat aan de basis van vele horrorgames die nadien nog zijn uitgekomen. Van diezelfde Shinji is daar nu The Evil Within,… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 22 October, 2014 0 Retro Nostalgia

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door René Janssen, 22 October, 2014 0 , ,

Volgens de oude Griekse mythologie is er een rivier die de onderwereld van Hades scheidt met de bovenwereld of Aarde. Deze rivier werd de Styx genoemd. Helaas heeft Styx: Master of Shadows hier niks mee te maken. Toch zal… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 21 October, 2014 0

Een paar jaar terug kwam er een nieuwe spacesim en rpg uit. Starpoint Gemini was een succes en dat smaakte duidelijk naar meer. Little Green Men wilde druk aan de slag gaan met deel twee en dankzij Steam Early… Lees Meer »

Door René Janssen, 21 October, 2014 0 Artikel

Veel dingen beschouwen we tegenwoordig als normaal. We kunnen bepaalde zaken eigenlijk niet meer weg denken, het hoort erbij. Het zijn allemaal open deuren. Ook in de game industrie komt dit geregeld voor. We hebben een aantal clichés op papier… Lees Meer »

Door René Janssen, 21 October, 2014 0 Impressie

LittleBIGPlanet 3 wordt niet gemaakt door Media Molecule, maar door Sumo Digital. Een ontwikkelaar die nog nooit aan deze franchise heeft gewerkt. Ik was dan ook benieuwd welke zaken Sumo Digital anders zou aanpakken in de game. Welke dingen gaan… Lees Meer »