Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Melvin Elzing, 18 December, 2014 0

Stel je voor dat je in een wereld leeft waar alle middelen zeer schaars zijn, zo schaars dat intelligente mensen het meest waardevolle product zijn dat er nog is. De wereld is verdeeld in verschillende Panopticons, gigantische gebouwen die… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 18 December, 2014 0 , , ,

Een MMO racegame, dat is wat The Crew moet voorstellen volgens de vele persconferenties die Ubisoft heeft gegeven in het verleden. Door de gehele Verenigde Staten rijden zonder ook maar enige vorm van laadtijden. Maar is dit concept wel… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 17 December, 2014 0 , , ,

De meningen over Destiny zijn erg verdeeld. De één kan de game niet meer wegleggen en de ander heeft hem inmiddels verkocht omdat de game zo veel fout bevat dat 60 euro te veel geld voor ze was. Met… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 17 December, 2014 0 Artikel

De 3DS-versie van Smash Bros. is al een tijdje uit en het grote broertje er van, de Wii U-versie, heeft ondertussen eindelijk het daglicht gezien, maar wat zijn nu precies de verschillen tussen deze twee games? Moet je er een… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 16 December, 2014 1 Retro Nostalgia

Alice in Wonderland is niet alleen goed voor verfilmingen, ook de gamingindustrie gaat graag los op sprookjes en legendes. Één van de bedrijven die los is gegaan op het merk Alice in Wonderland is Rogue Entertainment. Door een verhaal te… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 16 December, 2014 0 Artikel

Zoals in iedere Massive Multiplayer Online (MMO) game kent ook Destiny een uitgebreid systeem om te levelen. Waar andere games conventionele methodes gebruiken zoals experience points (EXP) gebruikt Destiny een tweeledig systeem. Wil je weten hoe je zo snel mogelijk… Lees Meer »

Door René Janssen, 15 December, 2014 0

Sinds de mens bestaat, bestaan er oorlogen. Het is vreselijk, maar waar. Er zijn miljoenen slachtoffers gevallen. De afgelopen tijd zijn er ontzettend veel spellen die de oorlogen goed nabootsen, maar vaak vanuit de vuurlinie bekeken. Er zijn maar… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 14 December, 2014 0

De discussie of games agressie opwekken is er een die al een tijdje gaande is, maar stiekem heeft menig gamer er wel eens van gedroomd om Mario, Pikachu of Princess Peach op zijn/haar muil te rammen. Dankzij Nintendo is… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 13 December, 2014 0

Voordat we het jaar afsluiten doen we het nog één keer zoals altijd. Deze keer is Ilse bij ons te gast. Is Roel nou nog steeds bezig met Destiny? En heeft Ernesto inmiddels The Legend of Zelda uitgespeeld? Houd jezelf… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 12 December, 2014 0

Deze recensie begint met een raadsel. Wat ziet er uit als Disney, is succesvol als Disney, maar is toch niet helemaal Disney? Juist! Één van de beste Disney-crossovers ooit gemaakt. Kingdom Hearts is een actie-RPG die uit meerdere games… Lees Meer »