Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Sylvano Witte, 28 August, 2015 0 ,

In 2012 kwam de Nintendo WiiU op de markt. Naast het vrolijk gespring van Mario in New Super Mario Bros. U en dat onnodig dansen in Just Dance 4 was er ook een titel voor de gamer die iets… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 27 August, 2015 0 Impressie

Een van de meest mysterieuze afspraken tijdens de gamescom was wel de zogeheten VR room. Zelfs onder de redactie en onze gastredacteur die uiteindelijk zou gaan kijken op de afspraak was het slechts gissen waar het om zou gaan. Eenmaal… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 25 August, 2015 0 Impressie

Voor vele gamers zal Super Mario Bros. aan de basis staan van het leven van een gamer. Voor ondergetekende was dat ook het geval en wist hij te genieten van het leveldesign van alle Super Mario Bros.-games die zijn verschenen…. Lees Meer »

Door Max Davidse, 24 August, 2015 0

Het verhaal in deze game gaat over de vampieren zusjes Kagura en Saaya die al jaren een rivaliteit kennen met de zogeheten Baneful Blood zusjes Aya en Saki. Ze zullen echter moeten samenwerken als ze worden aangevallen door een… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 23 August, 2015 0 Impressie

Helaas geen speelsessie, maar toch kregen we voldoende informatie om jullie te informeren over Fallout 4. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we aan de slag kunnen met de game in november.

Door Roel van Lierop, 21 August, 2015 0 Impressie

De serie is een korte tijd uit de roulatie geweest maar Tom Clancy’s Rainbow Six krijgt dan nu toch echt een nieuwe telg in de serie. Rainbow Six: Siege is een nieuwe tactische shooter waarvan tijdens de gamescom een paar… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 19 August, 2015 0 Impressie

De Skylanders-franchise leunt op het populaire toys to life-principe waarbij plastic figuurtjes uitgerust worden met een communicatiechip om zo de aankoop a vijftien euro per figuurtje te rechtvaardigen. De nieuwste melkkoe van Activision heet Skylanders: Superchargers en de vraag is… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 18 August, 2015 0 ,

Op Undercover-Network recenseren we bijna nooit een game die free-to-play is of gemaakt is voor de mobiele telefoon of tablet. Vandaag maken wij een uitzondering. Tijdens de E3 kwam Bethesda al met de aankondiging van Fallout Shelter voor de iOS… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 17 August, 2015 0 Impressie

Voor Sylvano is het bijna vaste prik iedere avond, samen met zijn vrienden Destiny spelen. Na twee eerdere DLC’s die redelijk teleurstellend waren is het tijd voor een grote uitbreiding die onder andere nieuwe subclass brengt, eindelijk een nieuwe raid… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 15 August, 2015 0 Impressie

Twee keer Mad Max in één jaar tijd. Eerst kregen we de film en nu krijgen we een videogame van onze held. Laat jezelf niet in de verwarring brengen, de game staat helemaal los van de film. Maar waar gaat… Lees Meer »