Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Zenzi Mulder, 1 February, 2015 0 , , , ,

Resident Evil, het origineel van spanning en horror in de game-wereld. De reeks gaat al 19 jaar mee en heeft met meer dan twintig titels al heel wat historie. De afgelopen week konden we de historie weer een beetje… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 1 February, 2015 0 Nieuws

Welkom bij alweer de vijfde Nieuws van de Week. Het jaar begint langzaam op gang te komen en de grote games beginnen langzaam binnen te stromen. Daarmee komt ook het nieuws weer helemaal op gang en ook deze week kun… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 31 January, 2015 0 Gamesalfabet

Welkom bij de nieuwe rubriek op Undercover-Gaming. Waar Undercover-Movies al een tijdje bezig is met een horroralfabet, komen wij nu met een gamesalfabet. Voor iedere letter hebben wij een woord gekozen dat iets te maken heeft met games. Deze keer gaan we… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 28 January, 2015 0 Retro Nostalgia

Waarom is hier nog geen Retro Nostalgia van? Hele generaties groeide op met deze immens populaire titel voor de eerste Nintendo console, en wij hebben er nog geen woord over gerept. Het woord schandalig omschrijft het niet eens en daarom… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 25 January, 2015 0 Nieuws

Net zoals vorig jaar rond deze tijd is het ook nu in januari weer vrij rustig. Ware het niet dat ontwikkelaars en producenten van hardware dit jaar een verhoogde activiteit vertonen als het gaat om aankondigingen en updates. Als gamer… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 24 January, 2015 0 Gamesalfabet

Wat komt er na de G? De H natuurlijk! Welkom terug bij het Gamesalfabet en vandaag gaan we aan de slag met de H van Helden. Elke game heeft wel zijn eigen held maar welke springen er echt bovenuit? Wij… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 23 January, 2015 0 Artikel

En daar is die dan, de meest belangrijke aflevering van de Games Top 50 2014. De beste vijf games op een rij en daarnaast ook de vijf slechtste games met uiteraard de Gouden Drol 2014 en natuurlijk ook nog de… Lees Meer »

Door René Janssen, 23 January, 2015 0 Artikel

Verraad is een thema die zo nu en dan voorkomt bij bepaalde spellen. Dit kan het begin van het verhaal zijn, het kan een plotwending zijn of juist het einde van een spel! Misschien kom je aan het einde van… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 22 January, 2015 0 Artikel

Vandaag bespreken wij met jullie de nummers 10 tot en met zes. Welke games dingen niet meer mee met de beste game van 2014, maar zijn desondanks nog wel steeds de moeite waard om te spelen? Samen met jullie tellen… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 22 January, 2015 1 Column

Het is 2015 en het is tijd om eens terug te gaan kijken wat 2014 ons allemaal gebracht heeft. Helaas kan ik daar niet al te positief over zijn. 2014 was het jaar van veel negatief nieuws in het dagelijks… Lees Meer »