Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Sylvano Witte, 12 January, 2015 0 Artikel

Komende twee weken zullen wij dagelijks dit artikel updaten met de uitslag van de Games Top 50 2014. Bekijk daarom dagelijks hoe het gesteld staat met jouw favoriete games van 2014.

Door Roel van Lierop, 28 January, 2015 0 Retro Nostalgia

Waarom is hier nog geen Retro Nostalgia van? Hele generaties groeide op met deze immens populaire titel voor de eerste Nintendo console, en wij hebben er nog geen woord over gerept. Het woord schandalig omschrijft het niet eens en daarom… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 25 January, 2015 0 Nieuws

Net zoals vorig jaar rond deze tijd is het ook nu in januari weer vrij rustig. Ware het niet dat ontwikkelaars en producenten van hardware dit jaar een verhoogde activiteit vertonen als het gaat om aankondigingen en updates. Als gamer… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 24 January, 2015 0 Gamesalfabet

Wat komt er na de G? De H natuurlijk! Welkom terug bij het Gamesalfabet en vandaag gaan we aan de slag met de H van Helden. Elke game heeft wel zijn eigen held maar welke springen er echt bovenuit? Wij… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 23 January, 2015 0 Artikel

En daar is die dan, de meest belangrijke aflevering van de Games Top 50 2014. De beste vijf games op een rij en daarnaast ook de vijf slechtste games met uiteraard de Gouden Drol 2014 en natuurlijk ook nog de… Lees Meer »

Door René Janssen, 23 January, 2015 0 Artikel

Verraad is een thema die zo nu en dan voorkomt bij bepaalde spellen. Dit kan het begin van het verhaal zijn, het kan een plotwending zijn of juist het einde van een spel! Misschien kom je aan het einde van… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 22 January, 2015 0 Artikel

Vandaag bespreken wij met jullie de nummers 10 tot en met zes. Welke games dingen niet meer mee met de beste game van 2014, maar zijn desondanks nog wel steeds de moeite waard om te spelen? Samen met jullie tellen… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 22 January, 2015 1 Column

Het is 2015 en het is tijd om eens terug te gaan kijken wat 2014 ons allemaal gebracht heeft. Helaas kan ik daar niet al te positief over zijn. 2014 was het jaar van veel negatief nieuws in het dagelijks… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 21 January, 2015 0 Artikel

Vandaag is het erop of eronder voor sommige titels, welke hebben de top tien net niet weten te bereiken. En misschien belangrijker, welke hoop jij dat de top tien zal bereiken? Vrijdag krijgen we antwoord op de vraag wat de… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 21 January, 2015 0 Retro Nostalgia

Retro Nostalgia – Full Throttle Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 20 January, 2015 0 Artikel

Het einde nadert steeds sneller in een overvolle week met tentamens. Toch hebben wij weer vijf mooie titels voor jullie klaarstaan vandaag. Morgen begint het aftellen dan echt, want dan weten we welke titels de top tien niet behaald hebben.