Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door René Janssen, 21 August, 2014 0 Artikel

De gamescom is de grootste beurs van Europa en dat is te merken. Gelukkig heeft de pers bijna vrij spel en kunnen wij spelen wat wij willen. Hierdoor kunnen we in een week ontzettend veel content maken en bovendien veel… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 21 August, 2014 0 Artikel

Jaarlijks gaat er altijd wel iets mis tijdens het opnemen. Jaarlijks gebruiken wij dit materiaal dan ook om er een blooperitem van te maken. Ook dit jaar is dat weer het geval en het heeft ons erg doen lachen. Maar… Lees Meer »

Door René Janssen, 20 August, 2014 0 Artikel

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door René Janssen, 19 August, 2014 0 Impressie

Steeds meer bestaande franchisers vinden hun weg naar de nieuwe consoles. De vraag die hier bij centraal staat is hoe ze de nieuwe kracht gaan benutten. Welke nieuwe features kunnen ze tevoorschijn toveren. Of welke prachtige grafische stijl kunnen ze… Lees Meer »

Door René Janssen, 18 August, 2014 0 Impressie

World of Warcraft is inmiddels alweer 10 jaar oud. Een leeftijd waar menig andere mmo’s jaloers op zijn. Ondanks dat het aantal spelers steeds verder daalt, zijn er nog steeds miljoenen. Echt absurd voor woorden. Om het allemaal fris en… Lees Meer »

Door Redactie, 15 August, 2014 0

De laatste UN daily van de gamescom, graag horen wij tips van jullie of het beter en regelmatiger kan. Wij hebben er in ieder geval erg van genoten!

Door Sylvano Witte, 14 August, 2014 0 Artikel

Vandaag een nieuwe UN Daily met twee stellingen en twee nieuwe  redacteuren, welkom bij een UN Daily.

Door Ernesto Valk, 13 August, 2014 0 Nieuws

De persconferentie van EA was vandaag en daar werden een aantal grote titels getoond. Zo begonnen ze meteen met Dragon Age: Inquisition en daarover hadden ze het een en ander te vertellen. Bijvoorbeeld dat je nu een basis hebt waar… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 13 August, 2014 0 Rubriek, Trailerday

Het is alweer de tweede dag van Gamescom, dus hierbij ook de tweede Trailerday!  FIFA 15  Dragon Age: Inquisition The Sims 4 The Old Republic Borderlands: The Pre-Sequel The Witcher 3 Assassin’s Creed: Rogue Battlefield: Hardline

Door Zenzi Mulder, 13 August, 2014 0 Artikel

Op de EA persconferentie begonnen we gelijk met een grote naam: Dragon Age: Inquisition. We kregen wat meer informatie over hoe het spel in elkaar zal zitten. Dragon Age: Inquisition is één van de grootste games van BioWare. Ze lieten… Lees Meer »