Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Ernesto Valk, 30 March, 2015 0 Artikel

Welkom bij alweer een nieuwe Retrospective over Final Fantasy, met dit keer als onderwerp Final Fantasy VIII. Na het succes van deel zeven en de immense populariteit rondom de game was het de vraag waar Square nu mee zou komen…. Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 28 March, 2015 0 Gamesalfabet

Welkom bij deze rubriek op Undercover-Gaming. Waar Undercover-Movies al een tijdje bezig is met een horroralfabet, komen wij nu met een gamesalfabet. Voor iedere letter hebben wij een woord gekozen dat iets te maken heeft met games. Vandaag gaan we… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 27 March, 2015 0 ,

Stel je voor, een stadsbouwer van vroeger met alle pracht en praal van nu. Een bepaalde game had dat een jaar of twee terug moeten zijn maar dat faalde miserabel. Nu hebben we echter iets gekregen waar zelfs de meest grote… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 27 March, 2015 0 ,

Niet lang geleden was op Undercover Network al een recensie te lezen over de door NIS America uitgebrachte vechtgame Under Night voor de PlayStation 3. Nu komen zij wederom met een PlayStation 3- en Vita-game genaamd Tokyo Twilight Ghost… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 26 March, 2015 0

Niche genres in gaming zijn meer regel dan uitzondering. Naast het Point and Click-genre is ook de klassieke shoot ‘em up eigenlijk een beetje in de vergetelheid geraakt. Point and Click games hebben af en toe nog een opleving maar echte… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 25 March, 2015 0 Artikel

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 23 March, 2015 0 Artikel

Het is 1995 als de eerste Tales of-game wordt uitgebracht. Tales of Phantasia verschijnt alleen in Japan voor de Super Famicom (SNES). Dankzij een geweldige groep vrijwilligers die het spel in hun vrije tijd vertaald hebben was het mogelijk de game al… Lees Meer »

Door Jaïr Cijntje, 22 March, 2015 0 ,

Toen DmC: Devil May Cry uitkwam in 2013 werd de game al geprezen om zijn verhaal en gameplay. Je zou je daarom af kunnen vragen: “Is een remaster hier wel echt op zijn plaats?” Die vraag onderzochten we voor… Lees Meer »

Door Redactie, 21 March, 2015 0

Deze week een gaming only vodcast over de toekomst. Twee redactieleden die op technisch vlak weten waar ze mee bezig zijn nemen de grafische engines en VR onder de loep! Welke VR bril kijken wij het meest naar uit? En… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 20 March, 2015 0 ,

E3 2014, de Xbox One is op dat moment al uit in Amerika en verschillende Europese landen. Tijdens de persconferentie van Microsoft kwam men met het oogverblindende Ori and the Blind Forest. Al snel bleek de game zo populair… Lees Meer »