Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Zenzi Mulder, 4 May, 2015 0 Artikel

Vandaag is het internationale Star Wars-dag en dat kunnen we natuurlijk enkel vieren met de hele dag Star Wars-games spelen! Of in dit geval, erover schrijven. Star Wars en games gaan natuurlijk al tientallen jaren samen en bijna elke gamer… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 4 May, 2015 0 Artikel

Het volgende deel in deze retrospective is het vijfde deel van de Tales of-serie: Tales of Symphonia. De tweede Tales of-game die ik me echt goed kan herinneren. Deze heb ik op releasedatum 19 november 2004 gehaald voor mijn eerste… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 4 May, 2015 0 Artikel

De release van Final Fantasy IX was al vrij laat tijdens de levenscyclus van de PlayStation. Daarom was het ook logisch dat Sony door het succes van haar console kwam met een vervolg. Square koos dan ook dit platform om haar… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 3 May, 2015 0 , ,

Het is vreemd wanneer je dingen over jezelf ontdekt die eigenlijk niet kunnen. Met Tropico 5 waan je je een ware dictator op een klein eilandje en is het de bedoeling dat je een waar zuid-Amerikaanse nederzetting laat groeien… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 1 May, 2015 0

Point-and-click, je ziet ze steeds meer bij de indies. Ook horror-games zijn helemaal de rage en 8-bit is een zeer populaire stijl. Wat krijg je als je ze allemaal samen gooit? De nieuwe game van een developer genaamd Owl… Lees Meer »

Door Ingmar Hoorenman, 1 May, 2015 0 , ,

Iemand zijn hoofd van zijn romp trekken en het gezicht opvreten, ingewanden bevriezen en gebruiken als ijsspeer, met je zwaard iemand helemaal in mootjes hakken. Dat is Mortal Kombat X in een notendop. Er wordt overigens ook in gevochten,… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 1 May, 2015 0

<Disclaimer: Deze game is alleen te spelen op de New 3DS (XL). Indien je over de oude versie beschikt, zal je eerst de nieuwste iteratie op de kop moeten tikken> De gedachte is er wel een geweest dat de aarde gewoon… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 22 April, 2015 0 Retro Nostalgia

Had je vroeger een dijk van een p.c.? Dan was de release van Turok: Dinosaur Hunter destijds een memorabel moment voor jou. Deze vreemde shooter kon alleen gespeeld worden met een zogeheten 3D-kaart (de voorloper van je huidige videokaart) en… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 20 April, 2015 0 Artikel, Retro Nostalgia

De derde game in de reeks is Tales of Eternia. Deze is in 2001 uitgekomen in Amerika op de PlayStation en opnieuw uitgebracht op de PlayStation Portable zes jaar later, maar dit maal ook in Europa. Om de verwarring groter te maken… Lees Meer »

Door Redactie, 18 April, 2015 1

Deze week is er niet zo gek veel te melden in de Vodcast. De een wisselt zijn gewoontes in voor andere, en de ander heeft zijn Xbox 360 weer eens aangesloten. Daarom werd het tijd om het eerste trimester van… Lees Meer »