Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Sylvano Witte, 26 July, 2014 0 , ,

Alles wat met TellTale Games te maken heeft lijkt goed te worden. Zo heeft men grote sprongen gemaakt met The Walking Dead waar nu een tweede seizoen van is. Inmiddels is men ook druk bezig met Tales from the… Lees Meer »

Door Ingmar Hoorenman, 26 July, 2014 0

Het is alweer een tijdje geleden dat ondergetekende een RPG heeft gespeeld. Vooral nu met de komkommertijd in de game-industrie, zijn er weinig titels die uitkomen. Gelukkig heeft het Kickstarter-project Divinity – Original Sin wel het daglicht gezien in… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 25 July, 2014 0 Impressie

Ben je fan van spellen zoals Cluedo en Ace Attorney? Het tegengeluid van NIS America is helder. Danganronpa is een spelserie waarin jij moet uitzoeken wie wie vermoord heeft. Je zou denken dat de naam een vage Japanse game oplevert… Lees Meer »

Door Redactie, 25 July, 2014 0 Artikel

De bèta van Destiny is al een tijdje aan de gang. Iedereen binnen de redactie die een PlayStation 4 bezit, is ook bezig geweest met de bèta. Zijn ze overtuigd door de bèta? René Vooraf was ik behoorlijk enthousiast over… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 24 July, 2014 0 Impressie

Na het persevenement (wat niet echt liep zoals het hoorde te lopen) die we op de EpiCon meegemaakt hebben over Entropy was mijn interesse toch licht gewekt over deze “sandbox sciencefiction MMOG”. Dat ondanks dat het verre van mijn genre… Lees Meer »

Door Kevin Pennekamp, 24 July, 2014 0 Impressie

Als fan zijnde van strategy-games werd mij gevraagd of ik zin had in een previewcode van een kleine strategische indie game genaamd SPACECOM. De eerste beelden die ik bekeek maakten mij al lichtelijk enthousiast over de game dus ik heb… Lees Meer »

Door René Janssen, 23 July, 2014 0 Artikel

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door Kim Lannoo, 22 July, 2014 0 , ,

Ondanks het feit dat ik enorm kan genieten van games met een sterke verhaallijn, is dat niet voor alle titels een absolute noodzaak. Indiegames hebben al meermaals bewezen dat gameplay nog steeds boven de rest uitsteekt. Zo heeft ontwikkelaar… Lees Meer »

Door René Janssen, 20 July, 2014 0 Nieuws

De zomer is in volle gang en dat is te merken. Het aantal nieuwtjes is deze week bijzonder laag. Toch zaten er er een aantal interessante nieuwtjes bij. Wij hebben ze voor jullie verzameld! Aankondiging van de week Deze week… Lees Meer »

Door Amy Kuipers, 19 July, 2014 0 Impressie

De Feel Good Company heeft laten zien dat garen helemaal niet zo saai hoeven te zijn als ze lijken. Door de buitenlijnen van de hele wereld in Kirby’s Epic Yarn van garen te maken (inclusief Kirby zelf) is er een… Lees Meer »