Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door René Janssen, 19 November, 2014 0 Artikel

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 18 November, 2014 0

Civilization: Beyond Earth De Civilization-serie is al een oude. De eerste kwam in 1991, gemaakt door heer en meester van strategie spellen, Sid Meier. Na het controversiële Civilization V was het eindelijk tijd voor een nieuw spel. Civilization Beyond… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 17 November, 2014 0 Column

Het is voor veel gamers een droom. Recensent worden, games krijgen van uitgeverijen, games spelen en daar uiteindelijk een geweldig artikel over schrijven. Toch is het gras niet altijd groener aan de andere kant. Zeker in de snelle en soms… Lees Meer »

Door René Janssen, 17 November, 2014 0 , , , ,

Het wordt tijd dat het Nederlands elftal weer voor de punten gaat knokken. Na een desastreus begin onder Hiddink lopen we gigantisch achter de feiten aan. We moeten knokken voor de punten. Daarnaast mag de bondscoach harder optreden. Er moet… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 16 November, 2014 0 Nieuws

Deze week heeft ook weer flink wat nieuws en controversiële topics. Ubisoft heeft zich van z’n slechste kant laten zien terwijl Sony en Evolution proberen de brand te blussen van Driveclub. Ook Blizzard stond deze week niet al te hoog… Lees Meer »

Door Redactie, 15 November, 2014 0

We zijn aanbeland bij aflevering drie van de Undercover Vodcast. Natuurlijk gaat het ook deze keer weer over games. Zijn twee Assassin’s Creed games tegelijk niet te veel van het goede, en hoe zit het eigenlijk met Nintendo’s Amiibo’s? Ernesto,… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 13 November, 2014 1 , ,

We hebben enorm genoten van Borderlands 2 en het is daarom wachten nu op een vervolg. Het was daarom een lichte teleurstelling dat niet Borderlands 3, maar Borderlands: The Pre-Sequel! aangekondigd werd. Maar is deze pre-sequel de teleurstelling waard… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 12 November, 2014 2 Retro Nostalgia, Rubriek

 Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door René Janssen, 12 November, 2014 1 Impressie

Morgen is het dan eindelijk zo ver, de nieuwste uitbreiding voor World of Warcraft komt uit! Na een maandenlange beta konden uitgenodigde leden alvast een voorproefje nemen. Deze kans kan je natuurlijk niet laten liggen! Een gedeelte van Warlords of… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 11 November, 2014 0 Impressie

Until Dawn is een game die op de gamescom van 2013 werd aangekondigd als een PlayStation Move-titel voor de PlayStation 3. Anno 2014 heeft men het nodige gewijzigd, zo verschijnt de game niet meer op de PlayStation 3, maar wordt… Lees Meer »