Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Ingmar Hoorenman, 20 September, 2014 1 , ,

Post-apocalyptische films en spellen hebben mij altijd al kunnen fascineren. Het is in mijn ogen eenmaal interessant hoe de mens na zo’n catastrofale gebeurtenis zich weer opnieuw uitvindt. The Last of Us is een goed voorbeeld van een Post-apocalyptisch… Lees Meer »

Door Kevin Pennekamp, 19 September, 2014 0 Impressie

Na het prachtige Kirby’s Epic Yarn is het de beurt aan Yoshi om in een wereld te stappen die uit een materiaal bestaat welke mensen dagelijks aan hebben, namelijk wol. De makers van Kirby vonden dat ze zichzelf moesten uitdagen… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 18 September, 2014 0 Impressie

Amerika staat vaak bekend om dikke, luie mensen, maar ook om zijn actievolle helden die het witte doek sieren die het land heeft voortgebracht. Deze worden geëerd in de 2D-actie platformer Broforce waarbij je samen met een verbastering van deze… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 17 September, 2014 0 Impressie

Sunset Overdrive was voor mij op het eerste oog de reden om een Xbox One aan te schaffen. Nu ik een paar potjes heb kunnen spelen is die mening bekoeld. Waarom? Daar gaan we in deze hands-on achter komen. De… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 16 September, 2014 0

De Tales of-serie gaat al een tijdje mee en dateert zelfs terug naar het SNES-tijdperk met Tales of Phantasia. Net zoals bij de Final Fantasy-series is elk deel een op zichzelf staand verhaal dat niks met de overige games… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 15 September, 2014 0 Impressie

Vele ogen zijn gericht op Assassin’s Creed: Unity dat eind dit jaar moet gaan uitkomen. Toch kozen Melvin en Roel ervoor om de andere Assassin’s Creed game aan de tand te voelen. En zo komen wij met meer informatie over… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 14 September, 2014 0 Nieuws

Volgende maand begint het echte knalwerk in gamingland. Voor nu is het vooral het nieuws waar we onze lezers mee bombarderen. Deze keer weer een sappig gerucht, een mooie quote, een paar mooie releasedata en als grote finale nog een… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 13 September, 2014 0 Column

Sony op de gamescom. Normaal een garantie voor spektakel en een waarheidsgetrouwe weergave van de kwaliteit die Sony in de huiskamer probeert te brengen. Toch zit aan het bezoek aan de Sony beursvloer een verschrikkelijke nasmaak die ik maar niet… Lees Meer »

Door Kevin Pennekamp, 12 September, 2014 0 Impressie

Bij Nintendo wordt er momenteel hard gewerkt aan alweer het tiende deel van Mario Party. De Mario Party-reeks begon in 1998 op de Nintendo 64, gevolgd door een aantal versies op de GameCube en de Wii. Mario Party 10 is… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 12 September, 2014 0 , , , ,

Ook deze maand krijgen de fans van Sony-consoles weer een lading aan zowel oude als nieuwe games en daarom weten we weer een mooie game te strikken voor een grondige inspectie. Deze keer is het de beurt aan Velocity… Lees Meer »