Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Roel van Lierop, 26 February, 2015 0

The Legend of Zelda is uitgegroeid tot één van de belangrijkste series van Nintendo. De New 3DS is net uit en laat dat meteen een goede reden zijn om een knaller van een game uit te geven. Naast Ocarina… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 25 February, 2015 0 Retro Nostalgia

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door Kevin Pennekamp, 23 February, 2015 0

Na de bekende serie Prison Break wil iedereen wel eens lekker ontsnappen aan de autoriteiten in de gevangenis en dat zullen ze ook gedacht moeten hebben bij de Indie developmer Mouldy Toof Studies. Met de release van The Escapists… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 21 February, 2015 3
Door Melvin Elzing, 20 February, 2015 1 , ,

Turtle Rock Studios staat vooral bekend om hun hit Left 4 Dead. Deze pc only game liet menig gamerhartje sneller kloppen. Nu proberen ze de formule van Left 4 Dead verder te evolueren en dat heeft geleid tot Evolve,… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 19 February, 2015 1

Er is al een korte video van een unboxing verschenen hier op Undercover Network, maar omdat zo’n korte video de lading niet dekt is de New 3DS XL onderworpen aan een strenge maar rechtvaardige test. Is de console echt vele… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 18 February, 2015 0 Retro Nostalgia

Gamers die net te laat waren voor de nog immer lopende strijd tussen Sonic the Hedgehog en Mario kregen hun introductie in het platforming genre met Crash Bandicoot. De derde game in de serie was een platformer die zich met… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 16 February, 2015 0

 NIS America heeft ondertussen naam gemaakt als een publisher die meerdere bekende en minder bekende Japanse games naar het westen brengt. Nu hebben zij gekozen voor een remake van de voor de PlayStation 3 uitgekomen Akiba’s Trip 2, met… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 14 February, 2015 0 Gamesalfabet

Welkom bij een nieuwe rubriek op Undercover-Gaming. Waar Undercover-Movies al een tijdje bezig is met een horroralfabet, komen wij nu met een gamesalfabet. Voor iedere letter hebben wij een woord gekozen dat iets te maken heeft met games. Vandaag trappen… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 13 February, 2015 0 ,

Iedereen heeft wel eens een tower defense-game op zijn telefoon gespeeld. Je smijt wat torentjes, afweergeschut of vallen neer en je ziet hoe een menigte van zombies, aliens, soldaatjes, koeien of wat voor gespuis dan ook, genadeloos met de… Lees Meer »