Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Kevin Pennekamp, 22 September, 2014 0 Impressie

Na een jarenlange verzameldrang mag Kevin binnenkort weer verder gaan met het verzamelen van Skylanders. Activision brengt jaarlijks een nieuwe Skylanders uit met de benodigde figurines die je moeten helpen in de strijd. Kevin legt je uit wat we dit… Lees Meer »

Door Kevin Pennekamp, 21 September, 2014 0 Impressie

Op mijn Android smartphone ben ik een groot fan van het Tower Defense genre. Ik heb mij uren zitten vermaken met Kingdom Rush en de opvolger Kingdom Rush Frontiers. Ondanks dat het genre me nooit echt heeft getrokken buiten mijn… Lees Meer »

Door René Janssen, 21 September, 2014 0 Nieuws

Weer een weekje dichterbij oktober. Een maand die enorm slecht voor de portemonnee is voor veel gamers. Maar hoe zit het daarna? Zijn er nog nieuwtjes van nieuwe aankondigingen deze week? Je leest het in ons nieuwsoverzicht! Aankoop van de… Lees Meer »

Door Ingmar Hoorenman, 20 September, 2014 1 , ,

Post-apocalyptische films en spellen hebben mij altijd al kunnen fascineren. Het is in mijn ogen eenmaal interessant hoe de mens na zo’n catastrofale gebeurtenis zich weer opnieuw uitvindt. The Last of Us is een goed voorbeeld van een Post-apocalyptisch… Lees Meer »

Door Kevin Pennekamp, 19 September, 2014 0 Impressie

Na het prachtige Kirby’s Epic Yarn is het de beurt aan Yoshi om in een wereld te stappen die uit een materiaal bestaat welke mensen dagelijks aan hebben, namelijk wol. De makers van Kirby vonden dat ze zichzelf moesten uitdagen… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 18 September, 2014 0 Impressie

Amerika staat vaak bekend om dikke, luie mensen, maar ook om zijn actievolle helden die het witte doek sieren die het land heeft voortgebracht. Deze worden geëerd in de 2D-actie platformer Broforce waarbij je samen met een verbastering van deze… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 17 September, 2014 0 Impressie

Sunset Overdrive was voor mij op het eerste oog de reden om een Xbox One aan te schaffen. Nu ik een paar potjes heb kunnen spelen is die mening bekoeld. Waarom? Daar gaan we in deze hands-on achter komen. De… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 16 September, 2014 0

De Tales of-serie gaat al een tijdje mee en dateert zelfs terug naar het SNES-tijdperk met Tales of Phantasia. Net zoals bij de Final Fantasy-series is elk deel een op zichzelf staand verhaal dat niks met de overige games… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 15 September, 2014 0 Impressie

Vele ogen zijn gericht op Assassin’s Creed: Unity dat eind dit jaar moet gaan uitkomen. Toch kozen Melvin en Roel ervoor om de andere Assassin’s Creed game aan de tand te voelen. En zo komen wij met meer informatie over… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 14 September, 2014 0 Nieuws

Volgende maand begint het echte knalwerk in gamingland. Voor nu is het vooral het nieuws waar we onze lezers mee bombarderen. Deze keer weer een sappig gerucht, een mooie quote, een paar mooie releasedata en als grote finale nog een… Lees Meer »