Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Roel van Lierop, 26 March, 2015 0

Niche genres in gaming zijn meer regel dan uitzondering. Naast het Point and Click-genre is ook de klassieke shoot ‘em up eigenlijk een beetje in de vergetelheid geraakt. Point and Click games hebben af en toe nog een opleving maar echte… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 25 March, 2015 0 Artikel

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 23 March, 2015 0 Artikel

Het is 1995 als de eerste Tales of-game wordt uitgebracht. Tales of Phantasia verschijnt alleen in Japan voor de Super Famicom (SNES). Dankzij een geweldige groep vrijwilligers die het spel in hun vrije tijd vertaald hebben was het mogelijk de game al… Lees Meer »

Door Jaïr Cijntje, 22 March, 2015 0 ,

Toen DmC: Devil May Cry uitkwam in 2013 werd de game al geprezen om zijn verhaal en gameplay. Je zou je daarom af kunnen vragen: “Is een remaster hier wel echt op zijn plaats?” Die vraag onderzochten we voor… Lees Meer »

Door Redactie, 21 March, 2015 0

Deze week een gaming only vodcast over de toekomst. Twee redactieleden die op technisch vlak weten waar ze mee bezig zijn nemen de grafische engines en VR onder de loep! Welke VR bril kijken wij het meest naar uit? En… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 20 March, 2015 0 ,

E3 2014, de Xbox One is op dat moment al uit in Amerika en verschillende Europese landen. Tijdens de persconferentie van Microsoft kwam men met het oogverblindende Ori and the Blind Forest. Al snel bleek de game zo populair… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 18 March, 2015 0 Retro Nostalgia

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 17 March, 2015 0 , , , ,

In 2012 kwam er een nieuwe Resident Evil exclusief voor de Nintendo 3DS: Resident Evil: Revelations. Deze game ging terug naar diens basis met veel nauwe gangen en schrikachtige momenten. Dat de game uiteindelijk de actiekant op ging vonden… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 16 March, 2015 0 Artikel, Retro Nostalgia

Vorige week viel het intro van Melvin over zijn Tales of retrospective al te lezen. Dan kan ik natuurlijk niet achterblijven. Ik ga verder waar ik gebleven ben met de retrospective van Final Fantasy. En dat is bij mijn favoriete Final… Lees Meer »

Door Ingmar Hoorenman, 15 March, 2015 0 , ,

Horrorgames zijn hedendaags best schaars. Hier en daar komen er nog wel eens een aantal titels uit, maar het genre is langzaam maar zeker aan het uitsterven. Het weerhoudt OSome Studio er niet van om toch een nieuwe horrorgame… Lees Meer »