Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Roel van Lierop, 30 August, 2014 0

Ik was al fan van het eerste deel, maar NIS America stopte daar niet. Na een jaar vol ongeduld wachten plofte dan eindelijk het vervolg op Danganronpa: Trigger Happy Havoc tijdens de Gamescom in mijn handen. Vol ongeloof kon… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 29 August, 2014 0

In de oude folklore zijn vampiers verschrikkelijke, enge wezens. Ze zuigen bloed en slaan toe in de duisternis. Ze hebben het voornamelijk voorzien op maagden. Nippon Ichi denkt daar anders over. In de nieuwste Disgaea hebben ze een nieuw… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 29 August, 2014 0 Impressie

Indies, Indies, Indies is wat tegenwoordig de klok slaat. Zo ook Not A Hero. Ook deze game maakt gebruik van de pixel-stijl zoals veel Indies zich eigen hebben gemaakt. Valt Not A Hero in een stapel van pixelgames die in… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 28 August, 2014 0 Column

Welkom bij The Music Game, een nieuwe column waarin ik wekelijks zal kijken naar alles van muziek in de gaming wereld. We kijken niet alleen naar soundtracks maar ook naar game geïnspireerde muziek zoals nerdcore, chiptunes, videogames in concert en… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 28 August, 2014 0 Impressie

Afgelopen gamescom gingen Melvin en Sylvano langs bij Activision om te kijken of zij hen konden overtuigen of Destiny wel of geen aanschaf waard gaat zijn. Hun bevindingen kan je bekijken in deze videoimpressie.

Door Zenzi Mulder, 27 August, 2014 4 Artikel

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 27 August, 2014 0 Artikel

Je bent in Duitsland met een oergezellig team en dan wordt er weleens wat geroepen. De quotes die ons door Keulen lieten rollen, hebben we verzameld maar dat is niet het punt van dit artikel. Het belangrijkste is dat ik… Lees Meer »

Door René Janssen, 27 August, 2014 0 Impressie

Met pakweg 1,2 miljoen leden is voetbal dé sport in Nederland. Tijdens de wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen zijn dit er dan grofweg genomen zes miljoen fans. Van deze groep zijn er ook heel veel gameliefhebbers. Het is dan ook niet… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 25 August, 2014 0 Impressie

Een game waarbij de ontwikkelaar zich verbaast over het succes van de game. In elkaar geflanst tijdens een GameJam (een wedstrijd waarbij ontwikkelaars in een korte tijd, bijvoorbeeld acht uur, een werkende game moeten maken), maar uiteindelijk uitgewerkt tot een… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 24 August, 2014 0 Nieuws

Het is de week na de gamescom en dat is te merken ook. Net zoals na elk ander game-evenement is het ook nu weer rustig op nieuwsgebied. Maar er was wel degelijk nieuws en dat lees je zoals altijd op… Lees Meer »