Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Melvin Elzing, 1 October, 2014 0 Artikel

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door René Janssen, 1 October, 2014 0 Impressie

Iedereen kent wel een fabeltje. Sommige kregen er voorgelezen toen ze klein waren en andere mensen vinden het leuk om ze te lezen. Ik daarentegen vind het leuk om ze te beleven. Dat doe ik onder andere het liefst met… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 1 October, 2014 0

Stel je voor: je bent gestrand in de ruimte met een AI genaamd J.U.L.I.A. op planeet Aarde in een zonnestelsel lichtjaren verwijderd van je thuis. Nu moet jij uitzoeken wat er is gebeurt tijdens de expeditie en vooral, hoe… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 30 September, 2014 0 Impressie

Leven in je eigen wereld… Noem het een illusie, noem het je eigen werkelijkheid. Het feit blijft dat de mensheid altijd op zoek zal zijn naar zijn eigen utopie waarin zij de complete controle hebben en zij de vrijheid hebben… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 29 September, 2014 0 Impressie

Ieder jaar is het een feest, een nieuwe Call of Duty. Ook dit jaar mogen wij er weer aan geloven en kijken wij al uit naar de punten die zijn aangepast en welke juist niet. Roel en Ingmar gingen op… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 28 September, 2014 0 , , , ,

We leven in het jaar 2034. De mensheid is uit elkaar gevallen door een buitenaardse invasie en het wapen waar de mensheid door gered kan worden is nog niet zomaar gevonden. Het was eigenlijk al te laat toen het… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 28 September, 2014 Comments Off Nieuws

De laatste week van September. We weten wat er allemaal aan zit te komen in Oktober maar wat was er in de stilte voor de storm nog interessant? Bij deze krijg je alle interessante en leuke nieuwtjes van de afgelopen… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 26 September, 2014 0 , ,

Teslagrad, het klinkt als een Russische vodka, maar dat is het in dit geval niet. De tesla is namelijk de SI-eenheid van magnetische fluxdichtheid en magnetische polarisatie. En daar draait het ook om in deze game: Polarisatie. Waar het… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 25 September, 2014 0 Impressie

Roel ging samen met René naar een speelsessie van Pro Evolution Soccer 2015 en eerstgenoemde ging samen met Ingmar de game bespreken. Gaat het dit jaar weer de strijd worden die het met FIFA had in het verleden? Of blijft… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 24 September, 2014 0 , , ,

Na jaren wachten, een klein beetje uitstel, een half miljard dollar en bloed zweet en tranen is het dan eindelijk zover. Wij kunnen iets zeggen over Destiny. Om de recensie leesbaar te houden zijn we eerst langs vijf redactieleden… Lees Meer »