Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door René Janssen, 24 November, 2014 0 , , , , , ,

Noem eens je persoonlijke top 5 speelgoed waarmee je vroeger hebt gespeeld. Wedden dat je LEGO hebt genoteerd? Wanneer je dezelfde vraag aan je vader stelt zal hij precies hetzelfde hebben opgeschreven. LEGO is tijdloos en spreekt van jong… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 23 November, 2014 0 Nieuws

Tussen alle gigantische releases door zijn wij hier natuurlijk om je op de hoogte te houden met het nieuws van de week. Dus leg Dragon Age Inquisition, Assasssin’s Creed Unity/Rogue of Far Cry 4 even opzij en lees het nieuws van… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 22 November, 2014 0 Rubriek

De strijd tussen goed en kwaad staat in bijna alle games centraal. Goed tegen slecht, helden tegen monsters, licht tegen duister en natuurlijk ook God tegen de duivel. Over die duivel gaan we het vandaag hebben want hij is me… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 21 November, 2014 0 Artikel

De Inuit hebben een enorm interessante cultuur. Echter, door de dominante westerse cultuur in Canada lijkt het erop dat over een aantal jaar de gehele cultuur is weggevaagd. Pinnguaq is een kleine indie developer uit Canada die de Inuit-cultuur gebruikt… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 21 November, 2014 0

 Er komen steeds meer Japanse spellen richting het westen en voornamelijk NIS America is bezig om de PlayStation 3 nog nieuw leven in te blazen. Maar soms moeten we toch leren dat veel niet gelijk staat aan goed. Zo… Lees Meer »

Door René Janssen, 19 November, 2014 0 Artikel

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 18 November, 2014 0

Civilization: Beyond Earth De Civilization-serie is al een oude. De eerste kwam in 1991, gemaakt door heer en meester van strategie spellen, Sid Meier. Na het controversiële Civilization V was het eindelijk tijd voor een nieuw spel. Civilization Beyond… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 17 November, 2014 0 Column

Het is voor veel gamers een droom. Recensent worden, games krijgen van uitgeverijen, games spelen en daar uiteindelijk een geweldig artikel over schrijven. Toch is het gras niet altijd groener aan de andere kant. Zeker in de snelle en soms… Lees Meer »

Door René Janssen, 17 November, 2014 0 , , , ,

Het wordt tijd dat het Nederlands elftal weer voor de punten gaat knokken. Na een desastreus begin onder Hiddink lopen we gigantisch achter de feiten aan. We moeten knokken voor de punten. Daarnaast mag de bondscoach harder optreden. Er moet… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 16 November, 2014 0 Nieuws

Deze week heeft ook weer flink wat nieuws en controversiële topics. Ubisoft heeft zich van z’n slechste kant laten zien terwijl Sony en Evolution proberen de brand te blussen van Driveclub. Ook Blizzard stond deze week niet al te hoog… Lees Meer »