Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Ernesto Valk, 19 October, 2014 0 Artikel

Na Hannibal de serie te hebben gekeken en P.T. te hebben overleefd, kwam ik erachter dat ik soms best van horror houd. Daarom ben ik in mijn gamekast gaan snuffelen voor horrorgames die ik nog niet had uitgespeeld. Daar vond… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 19 October, 2014 0 Artikel

Week 42 is een week van rust. er zijn veel specifieke nieuwtjes die de klok slaan en er is voor ieder wat wils. De oktobermaand is een groot succes voor ons als gamers die inmiddels bijna verzuipen in de nieuwe… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 18 October, 2014 1

Na de overwegend positieve reacties over de UN Daily video’s die wij op de gamescom hebben opgenomen, zijn wij in beraad gegaan over een vervolg daarop. Het resultaat is de Undercover Vodcast. Een tweewekelijkse  video waarin we diverse onderwerpen aansnijden! Deze… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 17 October, 2014 1

 Een slechtere start kun je bijna niet maken, uitgesteld worden met een jaar en bijna niemand duidelijk kunnen maken of je een sim- of arcaderacer bent. Driveclub heeft veel te voorduren gekregen, maar is nu toch eindelijk uit en dat… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 17 October, 2014 0 Impressie

Ook de indie ontwikkelaars zitten niet stil. Met een hele verdieping aan games in het business center van de gamescom waren de indies goed vertegenwoordigd. Één van de partijen die aanwezig was, was JanduSoft. Een kleine ontwikkelaar die zich vooral… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 16 October, 2014 0 , ,

Remastered games zijn een trend aan het worden. We zagen in het verleden al HD-collecties van oudere games uitkomen en op de huidige generatie consoles vliegen de geremasterde titels en definitive editions je om de oren. Ook het populaire… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 15 October, 2014 0 Impressie

Daedelic Entertainment heeft ons helemaal onder gegooid met adventure games en proberen daarmee het oude genre nieuw leven in de blazen. Zo ook met Silence – The Whispered World 2. Deel één was een bescheiden succesje en nu hopen ze… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 14 October, 2014 0 Impressie

Ook Nintendo was erg goed bezig op de gamescom. Een hele berg van de mooie nieuwe games van deze grootmeester op games gebied waren daadwerkelijk speelbaar en de nadruk werd gelegd op twee games. Namelijk Smash Bros en Splatoon. De… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 13 October, 2014 0 Impressie

Oorspronkelijk zou de game dit jaar nog uitkomen maar het lot heeft bepaald dat we tot begin 2015 moeten wachten. Met de Big Alpha in zicht mochten ondergetekende en Ingmar op de gamescom al aan de slag met Evolve. Een… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 13 October, 2014 0 , , , ,

Als Uruk (een soort grotere Orc) heb je best een zwaar leven. Je bent lelijk (voor onze standaarden in ieder geval) en je bent verplicht om mensen tot slaaf te maken en ze voor je te laten werken. Onderlinge… Lees Meer »