Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Zenzi Mulder, 4 September, 2015 0 Impressie

Zenzi kan je ‘s nachts wakker maken voor een goed potje Star Wars: The Old Republic. Eigenlijk kan je Zenzi wakker maken voor alles wat met Star Wars te maken heeft. Hij was daarom ook als een kind zo blij… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 3 September, 2015 0 Impressie

Op de gamescom mochten we een leuke presentatie van 2K bekijken voor de opvolger van XCOM: Enemy Unknown. Het verhaal gaat verder waar het eerste deel afliep en van wat wij hebben gezien zag het er niet rooskleurig uit voor… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 2 September, 2015 0 Impressie

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar daar is die dan: Star Wars: Battlefront. Tijdens de gamescom konden wij het spel spelen en uiteraard zijn wij dan niet beroerd om te vertellen wat wij nu precies denken over dit… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 1 September, 2015 0 ,

Wat krijg je als je Max Payne, L.A. Noire en blues samenbrengt? Blues and Bullets! Toen Blues and Bullets bij mij in de inbox kwam was het eerste wat door mijn hoofd ging: “Hmm hopelijk niet weer zo een… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 31 August, 2015 0

Het horrorgenre is onuitputbaar en daar maakt de ontwikkelaar achter Until Dawn, Supermassive Games, dankbaar gebruik van. Het pad dat zij kiest voor Until Dawn is er één in de categorie van horrorfilms zoals Scream, Friday the 13th en… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 31 August, 2015 0 Impressie

Het is weer tijd om het huis extra geluiddicht te maken zodat er ongestoord Guitar Hero gespeeld kan worden. Guitar Hero komt namelijk na een lange tijd van afwezigheid weer terug in de vorm van Guitar Hero Live. Maar wat… Lees Meer »

Door Jaïr Cijntje, 30 August, 2015 0

Uit het niets verschijnt een mysterieuze toren in één van de meest dichtbevolkte steden in de wereld. Een zilver-harige, flamboyant geklede man dreigt om de wereld te vernietigen, tenzij het iemand lukt om de toren te beklimmen en hem… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 28 August, 2015 0 ,

In 2012 kwam de Nintendo WiiU op de markt. Naast het vrolijk gespring van Mario in New Super Mario Bros. U en dat onnodig dansen in Just Dance 4 was er ook een titel voor de gamer die iets… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 27 August, 2015 0 Impressie

Een van de meest mysterieuze afspraken tijdens de gamescom was wel de zogeheten VR room. Zelfs onder de redactie en onze gastredacteur die uiteindelijk zou gaan kijken op de afspraak was het slechts gissen waar het om zou gaan. Eenmaal… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 25 August, 2015 0 Impressie

Voor vele gamers zal Super Mario Bros. aan de basis staan van het leven van een gamer. Voor ondergetekende was dat ook het geval en wist hij te genieten van het leveldesign van alle Super Mario Bros.-games die zijn verschenen…. Lees Meer »