Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Zenzi Mulder, 4 July, 2015 0 , , , ,

We gaan de zomer in met wheelies, scheurende motors en vallende mannen. MotoGP 15 is gekomen en we hebben hem grondig mogen testen. Hebben we ons geschaaft door de bocht? Zijn we onderuit gevlogen in die ene bocht die… Lees Meer »

Door Jaïr Cijntje, 23 June, 2015 0

Hatred: een game die nogal wat stof deed opwaaien toen bekend werd dat je in deze game onschuldige mensen moet vermoorden. Is het eindproduct alle controversie waard geweest? Er is maar één manier om daar achter te komen; kijk… Lees Meer »

Door Max Davidse, 22 June, 2015 0 , , , , , ,

Mocht je nog nooit een LEGO game gespeeld hebben, dan heb je misschien nog geen idee van wat je kunt verwachten van LEGO: Jurassic World. LEGO games staan er om bekend dat ze scènes uit films op een leuke… Lees Meer »

Door Jaïr Cijntje, 19 June, 2015 0 Artikel

Voor jouw kijkplezier hebben we de coolste trailers bij elkaar verzameld en verwerkt in één mashup! Zit jouw favoriet ertussen? Laat het weten in de reacties beneden!

Door Jaïr Cijntje, 17 June, 2015 0 Artikel

Bekijk de allervetste trailers vrijgegeven tijdens de Electronic Arts en Bethesda persconferenties terug in deze trailer mashup! Veel plezier bij het kijken, en vergeet niet te liken!

Door Sylvano Witte, 16 June, 2015 0 Artikel

Van de grote drie uitgevers heeft Nintendo geen persconferentie meer, maar een video die zij jaarlijks uitzenden. Ook dit jaar hebben zij weer een nieuwe Digital Event, maar één zonder The Legend of Zelda for Wii U of een nieuwe… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 16 June, 2015 0 Artikel

Wij sluiten deze nacht met de persconferentie van Sony. Sony heeft goed kunnen kijken naar Microsoft en de andere uitgevers zoals Electronic Arts en Ubisoft. De grote vraag van deze nacht is of Sony voldoende verrassingen heeft voor ons. Er… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 16 June, 2015 0 Artikel

Met nog twee persconferenties te gaan, gaan wij de dinsdag in met een persconferentie van Ubisoft. Traditiegetrouw kunnen wij bij Ubisoft wel raden wat we voorgeschoteld krijgen. Assassin’s Creed Syndicate gaat voorbij komen, meer informatie van The Division en uiteraard… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 16 June, 2015 0 Artikel

Zoals elk jaar krijgen we op de E3 weer een smakkelijke tentoonstelling van EA. Sports, racen, RPG’s en meer passeren de revue en bij Undercover Network vatten we alles samen voor jullie in een overzichtelijk schema. Er zijn een aantal… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 15 June, 2015 0 Artikel

Na het geweld van Bethesda afgelopen nacht was het nu tijd voor Microsoft. Bij Microsoft is er al aardig wat bekend wat wij kunnen verwachten. De eerste beelden van Rise of the Tomb Raider zullen voorbij komen en traditioneel gezien… Lees Meer »