Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Roel van Lierop, 7 October, 2015 0 Impressie

Al een tijdje wordt er gewerkt aan een nieuwe afgeleide van Megaman en helaas is de game een stukje uitgesteld. Toch weerhield het ons er niet van om op de gamescom in aanraking te komen met de game. Een enthousiaste… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 6 October, 2015 0 , , ,

Afgelopen Gamescom mocht ondergetekende al aan de slag met The Taken King en was toen erg enthousiast. Enthousiasme die er vorig jaar nog was toen Destiny al te verkrijgen was. Naarmate de tijd vorderde werd het enthousiasme toch steeds groter…. Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 5 October, 2015 0 Impressie

Soms heb je games die je weten te verrassen. Tijdens de persconferentie van Electronic Arts kwam daar ineens Unravel. Een titel die je eigenlijk niet zou verwachten bij Electronic Arts. De grote vraag is dan ook: tot in hoeverre gaat… Lees Meer »

Door Max Davidse, 2 October, 2015 0 , , , ,

Ieder jaar weer hebben we een terugkerende strijd tussen twee aartsrivalen. Elke keer opnieuw leggen beide rivalen alles wat ze hebben op de grasmat om weer de beste te mogen heten voor een jaar lang. Nee, we hebben het hier… Lees Meer »

Door Ilse Klein, 28 September, 2015 0

Een jaartje sabbatical, dat klinkt goed toch? Dat is althans het gevoel dat de titel van dit spel oproept. Niets is minder waar, want als je een sabbatical zou moeten hebben zoals het geschetst wordt in dit spel, dan… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 28 September, 2015 0

Hatsune Miku, een vocaloid die ondertussen wereldberoemd is geworden. Wie had dat ooit gedacht? Een computer gemaakte stem die een echte ster is! Ondertussen heeft Hatsune Miku al een stuk of tien spellen uitgebracht en de laatste op de… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 18 September, 2015 0 Impressie

Ondanks dat deze game niet op de planning stond om gespeeld te worden, bleek het wel een fantastische afsluiter te zijn van de gamescom voor ons. Een MOBA waarbij Zenzi, Roel en Sylvano genoten hebben. Maar wat is Gigantic nu… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 17 September, 2015 0 , ,

Vergeet Mass Effect en vergeet Final Fintasy. Als er één franchise is die je qua verhaal omver kan blazen, dan is dat wel Metal Gear (Solid). Met meer dan twintig games en vijf delen in het Metal Gear Solid-hoofdstuk,… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 12 September, 2015 0

Het RTS-genre was bijna dood. Waar we vroeger nog de immense Command & Conquer-serie, de Age of Empire-games en de Act of War-reeks (waarvan dit een spirituele opvolger is) hadden, hebben we de laatste jaren eigenlijk bijzonder weinig interessants gezien…. Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 8 September, 2015 0 Impressie

Als een kind zo blij ging Zenzi naar Warner Brothers voor meer informatie over de LEGO-games LEGO Dimensions en LEGO Marvel’s Avengers. En dan te bedenken dat hij daarvoor in het centrum van Keulen ook al met LEGO aan de… Lees Meer »