Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Melvin Elzing, 16 September, 2014 0

De Tales of-serie gaat al een tijdje mee en dateert zelfs terug naar het SNES-tijdperk met Tales of Phantasia. Net zoals bij de Final Fantasy-series is elk deel een op zichzelf staand verhaal dat niks met de overige games… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 15 September, 2014 0 Impressie

Vele ogen zijn gericht op Assassin’s Creed: Unity dat eind dit jaar moet gaan uitkomen. Toch kozen Melvin en Roel ervoor om de andere Assassin’s Creed game aan de tand te voelen. En zo komen wij met meer informatie over… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 14 September, 2014 0 Nieuws

Volgende maand begint het echte knalwerk in gamingland. Voor nu is het vooral het nieuws waar we onze lezers mee bombarderen. Deze keer weer een sappig gerucht, een mooie quote, een paar mooie releasedata en als grote finale nog een… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 13 September, 2014 0 Column

Sony op de gamescom. Normaal een garantie voor spektakel en een waarheidsgetrouwe weergave van de kwaliteit die Sony in de huiskamer probeert te brengen. Toch zit aan het bezoek aan de Sony beursvloer een verschrikkelijke nasmaak die ik maar niet… Lees Meer »

Door Kevin Pennekamp, 12 September, 2014 0 Impressie

Bij Nintendo wordt er momenteel hard gewerkt aan alweer het tiende deel van Mario Party. De Mario Party-reeks begon in 1998 op de Nintendo 64, gevolgd door een aantal versies op de GameCube en de Wii. Mario Party 10 is… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 12 September, 2014 0 , , , ,

Ook deze maand krijgen de fans van Sony-consoles weer een lading aan zowel oude als nieuwe games en daarom weten we weer een mooie game te strikken voor een grondige inspectie. Deze keer is het de beurt aan Velocity… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 11 September, 2014 0 Column

Welkom bij The Music Game, een nieuwe column waarin ik wekelijks zal kijken naar alles van muziek in de gaming wereld. We kijken niet alleen naar soundtracks maar ook naar game geïnspireerde muziek zoals nerdcore, chiptunes, videogames in concert en… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 11 September, 2014 0 Impressie

Een nieuwe LEGO game en daarin mogen we weer aan de slag met de vele helden en schurken uit het DC Universe universum. We scheuren door Gotham, maar nemen ook de tijd om de ruimte verkennen. Twee LEGO-games fans mochten… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 10 September, 2014 0 Artikel

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door Kevin Pennekamp, 10 September, 2014 0 Impressie

Van Helsing, wie kent hem nu niet? Met de reeks The Incredible Adventures of Van Helsing heeft NeocoreGames een ijzersterke action RPG-reeks neergezet welke gekenmerkt wordt door een duister uiterlijk, maar met geweldige droge humor. Nog voordat het derde deel… Lees Meer »