Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Zenzi Mulder, 26 November, 2015 0 , ,

War… war never changes. Of misschien toch wel een beetje zoals in Fallout 4! De game waar menig fan al jaren op zat te wachten is de afgelopen week grondig onder handen genomen en de Wastelands waren nog nooit… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 22 November, 2015 0 ,

In 2013 kreeg men de kans om de gevoelige kant van Lara Croft te leren kennen in de reboot genaamd Tomb Raider. Een reboot die uiterst succesvol was, ondanks dat sceptici toch niet geheel tevreden waren. Het was vooral… Lees Meer »

Door Ilse Klein, 20 November, 2015 0

De titel van dit spel lokt vrijwel meteen het gevoel uit van een adventure spel. Gezien Old Skull Games en Moving Players dit spel in samenwerking met Nintendo hebben uitgebracht, en het feit dat dit spel uitsluitend speelbaar is op de Wii… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 17 November, 2015 0 , ,

  Animal Gods is een indie-game dat onlangs via Kickstarter is uitgekomen. Om eerlijk te zijn was het me volledig voorbij gegaan en wist ik er weinig vanaf toen de game mijn kant uit kwam. De titel en inleiding… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 31 October, 2015 0 , , , ,

De Transformers zijn hot de laatste jaren en met iedere film komt er wel een game. Niet alle games van de Transformers zijn goed ontvangen en de laatste Transformers-game die niet gebaseerd is op een film komt uit 2012…. Lees Meer »

Door Michael Wenting, 28 October, 2015 0

Roguelike is een genre binnen de role-playing games en kenmerkt zich door willekeurig gegenereerde levels en turn-based gameplay. Mystery Dungeon is een bekende franchise die allerlei andere bekende gameseries omsmelt tot roguelike-games. Onder andere Dragon Quest, Pokémon en Final… Lees Meer »

Door Max Davidse, 28 October, 2015 0

Wie nog nooit van Uncharted gehoord heeft, moet zeer waarschijnlijk sinds 2007 onder een steen hebben geleefd, want het is één van de system sellers voor de Playstation 3 geweest. In december van dat jaar kwam het eerste deel,… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 25 October, 2015 0 Artikel

Origen vs SKT T1.  De match van het weekend waarvan iedereen eigenlijk al wist wie er zou winnen. Korea’s topteam tegen de underdog van Europa. Niemand had verwacht dat Origen zou winnen, SKT was zelfs zo vol met vertrouwen dat… Lees Meer »

Door Jaïr Cijntje, 24 October, 2015 0 Artikel

De League of Legends semi finals World Championship zijn dit weekend geland in Brussel. Het is een echte West versus Oost strijd geworden met twee top teams uit Europa en twee uit Zuid-Korea. Dit is eigenlijk een verassing, omdat de… Lees Meer »

Door Jaïr Cijntje, 18 October, 2015 0 , ,

Mad Mad the Game is een stuk beter te behappen dan Mad Mad: Fury Road. Althans, wel volgens deze redacteur. Ontdek waarom in de video review hierboven. Veel kijkplezier!