Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Sylvano Witte, 17 March, 2015 0 , , , ,

In 2012 kwam er een nieuwe Resident Evil exclusief voor de Nintendo 3DS: Resident Evil: Revelations. Deze game ging terug naar diens basis met veel nauwe gangen en schrikachtige momenten. Dat de game uiteindelijk de actiekant op ging vonden… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 16 March, 2015 0 Artikel, Retro Nostalgia

Vorige week viel het intro van Melvin over zijn Tales of retrospective al te lezen. Dan kan ik natuurlijk niet achterblijven. Ik ga verder waar ik gebleven ben met de retrospective van Final Fantasy. En dat is bij mijn favoriete Final… Lees Meer »

Door Ingmar Hoorenman, 15 March, 2015 0 , ,

Horrorgames zijn hedendaags best schaars. Hier en daar komen er nog wel eens een aantal titels uit, maar het genre is langzaam maar zeker aan het uitsterven. Het weerhoudt OSome Studio er niet van om toch een nieuwe horrorgame… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 15 March, 2015 0 , , ,

Het lijkt wel alsof we dit jaar doodgegooid worden met andere games dan shooters. Dat is helemaal niet erg. Het is tijd voor nieuwe innovatieve games om op te staan met de nieuwe hardware voorop. Shiftlings is een kleine… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 14 March, 2015 0 , , , ,

Ter afwisseling van de normale aanlevering van recensie materiaal belde de postbode deze keer aan met een groot pakket. Het bleek de nieuwe gaming headset te zijn van Kingston. De HyperX Cloud II Pro Gaming Headset (Hierna Cloud II) is… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 14 March, 2015 0 Gamesalfabet, Rubriek

Welkom bij deze rubriek op Undercover-Gaming. Waar Undercover-Movies al een tijdje bezig is met een horroralfabet, komen wij nu met een gamesalfabet. Voor iedere letter hebben wij een woord gekozen dat iets te maken heeft met games. Vandaag gaan we… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 13 March, 2015 0 ,

Frontier Developments heeft vooral een cv die opgebouwd is uit RollerCoaster Tycoon en paar zijprojecten. In 2013 kwam men al met een exclusieve game die enkel te vinden is op de Xbox 360 en Xbox One, genaamd Zoo Tycoon…. Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 12 March, 2015 0 , ,

Zombies zijn overal tegenwoordig. Je ziet ze terug in series, films en games, maar worden we daar niet een beetje moe van? Of zijn zombies een onuitputtelijke bron voor genot waar we door vermaakt worden? Ontwikkelaar Rebellion Games tast… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 11 March, 2015 0 Retro Nostalgia

Deze week in de retro nostalgia een niet echt oude titel. Pursuit Force kwam uit voor de PlayStation Portable en was daarmee één van de vele nieuwe franchises die destijds uit kwamen. Sony omschrijft die titel als een racegame, maar… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 10 March, 2015 0 , , , ,

Als er aan de jongeren gevraagd wordt wat nu de bekende animéserie is, dan krijg je snel het antwoord Dragon Ball Z. Ook voor ondergetekende was dit het begin van een paar jaar durende animéverslaving. Nu, jaren later is… Lees Meer »