Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Sylvano Witte, 31 August, 2015 0

Het horrorgenre is onuitputbaar en daar maakt de ontwikkelaar achter Until Dawn, Supermassive Games, dankbaar gebruik van. Het pad dat zij kiest voor Until Dawn is er één in de categorie van horrorfilms zoals Scream, Friday the 13th en… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 31 August, 2015 0 Impressie

Het is weer tijd om het huis extra geluiddicht te maken zodat er ongestoord Guitar Hero gespeeld kan worden. Guitar Hero komt namelijk na een lange tijd van afwezigheid weer terug in de vorm van Guitar Hero Live. Maar wat… Lees Meer »

Door Jaïr Cijntje, 30 August, 2015 0

Uit het niets verschijnt een mysterieuze toren in één van de meest dichtbevolkte steden in de wereld. Een zilver-harige, flamboyant geklede man dreigt om de wereld te vernietigen, tenzij het iemand lukt om de toren te beklimmen en hem… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 28 August, 2015 0 ,

In 2012 kwam de Nintendo WiiU op de markt. Naast het vrolijk gespring van Mario in New Super Mario Bros. U en dat onnodig dansen in Just Dance 4 was er ook een titel voor de gamer die iets… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 27 August, 2015 0 Impressie

Een van de meest mysterieuze afspraken tijdens de gamescom was wel de zogeheten VR room. Zelfs onder de redactie en onze gastredacteur die uiteindelijk zou gaan kijken op de afspraak was het slechts gissen waar het om zou gaan. Eenmaal… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 25 August, 2015 0 Impressie

Voor vele gamers zal Super Mario Bros. aan de basis staan van het leven van een gamer. Voor ondergetekende was dat ook het geval en wist hij te genieten van het leveldesign van alle Super Mario Bros.-games die zijn verschenen…. Lees Meer »

Door Max Davidse, 24 August, 2015 0

Het verhaal in deze game gaat over de vampieren zusjes Kagura en Saaya die al jaren een rivaliteit kennen met de zogeheten Baneful Blood zusjes Aya en Saki. Ze zullen echter moeten samenwerken als ze worden aangevallen door een… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 23 August, 2015 0 Impressie

Helaas geen speelsessie, maar toch kregen we voldoende informatie om jullie te informeren over Fallout 4. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we aan de slag kunnen met de game in november.

Door Roel van Lierop, 21 August, 2015 0 Impressie

De serie is een korte tijd uit de roulatie geweest maar Tom Clancy’s Rainbow Six krijgt dan nu toch echt een nieuwe telg in de serie. Rainbow Six: Siege is een nieuwe tactische shooter waarvan tijdens de gamescom een paar… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 19 August, 2015 0 Impressie

De Skylanders-franchise leunt op het populaire toys to life-principe waarbij plastic figuurtjes uitgerust worden met een communicatiechip om zo de aankoop a vijftien euro per figuurtje te rechtvaardigen. De nieuwste melkkoe van Activision heet Skylanders: Superchargers en de vraag is… Lees Meer »