Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Sylvano Witte, 26 May, 2015 0 , ,

Farming Simulator is een franchise die zijn weerga niet kent. Jaarlijks komt er een PC-versie uit van deze franchise en wordt het door de kenners gezien als de beste boerderij simulatiegame op dit moment. Nadat eerder dit jaar de… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 24 May, 2015 0

Nippon Ichi Software (NIS) is al een tijdje bezig met een offensief waarbij ze veel Japanse games richting Europa en de Verenigde Staten brengen. Vaak zijn dit niche-titels en Omega Quintet schaart zich hier ook onder. Niet iedereen kan… Lees Meer »

Door Ilse Klein, 23 May, 2015 0 Gamesalfabet

Welkom terug bij onze twee wekelijkse rubriek, het Gamesalfabet. Vandaag zijn wij beland bij de letter P en er is gekozen om het onderwerp Prinsessen onder handen te nemen. Eerlijk is eerlijk, gaming is vaak gebaseerd op een fantasiewereld en… Lees Meer »

Door Jaïr Cijntje, 22 May, 2015 0

Sym is een zeer aparte game, als je het al zo kan noemen. Het is namelijk iets meer een ervaring, dan echt een game. De ontwikkelaar, Atrax Games, heeft gepoogd het thema Social Anxiety Disorder te verwerken in een… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 21 May, 2015 0 Column

Special editions, collector’s edition of ultimate editions. Noem het hoe je het wilt noemen, maar ik ben er inmiddels klaar mee. Van iedere game krijgen wij inmiddels al de nodige speciale edities en jaarlijks proberen uitgevers en ontwikkelaars steeds verder… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 18 May, 2015 0 , , ,

Tim Schafers terugkeer naar het point-and-click genre werd met open armen op Kickstarter ontvangen met de aankondiging van Broken Age. Het is ondertussen langer dan een jaar geleden dat de eerste Act verscheen op Steam. Nu zijn we toe… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 17 May, 2015 0 Artikel

MOBA’s (Multiplayer Online Battle Arena), ze zijn er al een aantal jaren en ze zijn zo populair geworden dat in sommige landen, zoals Korea, hele stadions worden uitverkocht voor de grote toernooien. Het is ondertussen ook een miljoenenindustrie geworden met… Lees Meer »

Door Ingmar Hoorenman, 14 May, 2015 0 , ,

Ontwikkelaar Slightly Mad Studios heeft met Project CARS (Community Assisted Racing Simulator) een hoop zieltjes voor zich gewonnen als het gaat om op een realistische manier een motorvoertuig kunnen besturen. De bèta was enigszins positief te noemen en de community snakte naar… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 13 May, 2015 0 Retro Nostalgia

De Nintendo 64 stond garant voor een hele berg goede games. Bedrijven zoals Rare beleefden daar hun beste dagen en vele games hebben controllers verwoest in de geweldige minigames in Mario Party. Één van de games die destijds maar niet van de… Lees Meer »

Door Jaïr Cijntje, 10 May, 2015 0

Bloodborne is een bloedstollende actiegame, en één van de beste PS4 exclusives die nu verkrijgbaar zijn. Zo, die zit. Kom erachter waarom dat zo is in onze videoreview!