Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Roel van Lierop, 23 April, 2014 0 , , ,

Het leven van een motorcrosser moet in balans zijn. Niet alleen een uithoudingsvermogen van hier tot Tokio is belangrijk, letterlijk het rechtop blijven zitten en het verplaatsen van je zwaartepunt is dat ook. In Trials Fusion geldt deze basisregel… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 21 April, 2014 0 , , ,

Op 25 oktober 2013 verscheen er redelijk onverwachts een Batman-game voor de Nintendo 3DS en PlayStation Vita. Het vervolgde het verhaal van het populairdere Batman: Arkham Origins voor de consoles en de pc. Destijds gaf ik de game een… Lees Meer »

Door Kim Lannoo, 20 April, 2014 0 Nieuws

Zondag is nieuwsdag op Undercover-Network, en dat is ook deze week weer het geval. Zelfs op een dag als Paaszondag. Maak je dus maar klaar voor een stapel aan nieuwtjes die je mogelijk niet hebt opgepikt de afgelopen week. Hier… Lees Meer »

Door René Janssen, 19 April, 2014 0

Soms heb je een cursus nodig om je horizon te verbreden of een bepaald onderwerp te verdiepen. Sterker nog, bij bepaalde functies moet je jaarlijks een bepaald aantal cursussen volgen. Anders ben je het papiertje kwijt. Ook ik ben… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 17 April, 2014 0 , , , , , , ,

Wat een feest is het tegenwoordig toch ook, LEGO-games schieten als paddenstoelen uit de grond en iedere franchise krijgt er ook wel één. Na LEGO The Lord of the Rings was het afwachten tot The Hobbit er ook een… Lees Meer »

Door René Janssen, 16 April, 2014 0

Terwijl Frank de Boer weer op het vliegtuig stapt om richting Amsterdam te gaan, zat zijn hoofd bij zijn volgende avontuur nadat hij mislukt was bij Barcelona. Het seizoen zat er bijna op voor Barcelona, maar Frank had het… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 15 April, 2014 2 , ,

The Elder Scrolls Online is eindelijk uit de bèta en officieel uitgebracht op de pc en Mac. Samen met mijn Red Elf Dragon Knight heb ik dagenlang doorgebracht in Tamriel om te kijken of het waard is om je… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 14 April, 2014 0 Artikel

We spoelen even terug naar 1988. Stel je een landschap voor dat vernietigd is door een een overdaad aan middelmatige tot slechte games. Dit landschap is opgebouwd door twee grootmachten die stonden te trappelen om aan de slag te gaan… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 13 April, 2014 0 Artikel

Deze week zijn er weer aardig wat gamenieuwtjes opgedoken die we met jullie zullen delen. Geruchten die bevestigd worden en nieuwe aangekondigde titels waar velen van jullie voor warm zullen lopen! Laten we snel beginnen. Aankondigingen van de week Deze… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 13 April, 2014 0 Artikel

In het vorige deel van Franchises voor Games besprak we drie hele grote franchises, namelijk Back to the Future, Jurassic Park en Terminator. Ik heb er nu voor gekozen om twee iets minder grote franchises te kiezen en één grote…. Lees Meer »