Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Roel van Lierop, 2 March, 2015 0

NIS America maakt het ons niet makkelijk met hun benamingen van games. Eerst kwamen ze met NAtURAL DOCtRINE en nu met Htol#NiQ: The Firefly Diary. Het lijkt wel of zij doelbewust een uitdaging willen vormen voor ons als journalist…. Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 1 March, 2015 0 Impressie

Het point-and-click genre maakt een beetje een renaissance mee. Het bloeit weer helemaal op na een lange periode weg geweest te zijn. Het genre leent zich uitermate goed voor mobiele toestellen en toch komen de meeste avonturen gewoon op de… Lees Meer »

Door Ilse Klein, 28 February, 2015 0 Gamesalfabet

Welkom bij deze rubriek op Undercover-Gaming. Waar Undercover-Movies al een tijdje bezig is met een horroralfabet, komen wij nu met een gamesalfabet. Voor iedere letter hebben wij een woord gekozen dat iets te maken heeft met games. Vandaag gaan we… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 27 February, 2015 0

Het is weer tijd voor een nieuwe game in de Total War series. Na het uitstekende Total War: Shogun 2 en het wat mindere Total War: Rome II, gaan we nu naar de tijd van Attila de Hun, de… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 26 February, 2015 0

The Legend of Zelda is uitgegroeid tot één van de belangrijkste series van Nintendo. De New 3DS is net uit en laat dat meteen een goede reden zijn om een knaller van een game uit te geven. Naast Ocarina… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 25 February, 2015 0 Retro Nostalgia

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door Kevin Pennekamp, 23 February, 2015 0

Na de bekende serie Prison Break wil iedereen wel eens lekker ontsnappen aan de autoriteiten in de gevangenis en dat zullen ze ook gedacht moeten hebben bij de Indie developmer Mouldy Toof Studies. Met de release van The Escapists… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 21 February, 2015 3
Door Melvin Elzing, 20 February, 2015 2 , ,

Turtle Rock Studios staat vooral bekend om hun hit Left 4 Dead. Deze pc only game liet menig gamerhartje sneller kloppen. Nu proberen ze de formule van Left 4 Dead verder te evolueren en dat heeft geleid tot Evolve,… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 19 February, 2015 1

Er is al een korte video van een unboxing verschenen hier op Undercover Network, maar omdat zo’n korte video de lading niet dekt is de New 3DS XL onderworpen aan een strenge maar rechtvaardige test. Is de console echt vele… Lees Meer »