Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Roel van Lierop, 20 December, 2014 0 Artikel

Welkom bij de nieuwe rubriek op Undercover-Gaming. Waar Undercover-Movies al een tijdje bezig is met een horroralfabet, komen wij nu met een gamesalfabet. Voor iedere letter hebben wij een woord gekozen dat iets te maken heeft met games. Deze keer gaan we… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 19 December, 2014 0 Flashback

Waar een wil is, is een weg. Spicy Horse en EA Games bedachten een passend vervolg op American McGee’s Alice. Het duurde maar liefst elf jaar voordat een passend vervolg het levenslicht zag. Alice: Madness Returns is het vervolg op de bejubelde cult-klassieker… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 19 December, 2014 0

De Persona-games hebben zich door de jaren heen ontwikkeld als één van de beste JRPG-series op de markt. Door de populariteit rondom de games werd in 2012 al de spin-off fighter Persona: Arena uitgebracht. En nu is het tijd… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 18 December, 2014 0

Stel je voor dat je in een wereld leeft waar alle middelen zeer schaars zijn, zo schaars dat intelligente mensen het meest waardevolle product zijn dat er nog is. De wereld is verdeeld in verschillende Panopticons, gigantische gebouwen die… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 18 December, 2014 0 , , ,

Een MMO racegame, dat is wat The Crew moet voorstellen volgens de vele persconferenties die Ubisoft heeft gegeven in het verleden. Door de gehele Verenigde Staten rijden zonder ook maar enige vorm van laadtijden. Maar is dit concept wel… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 17 December, 2014 0 , , ,

De meningen over Destiny zijn erg verdeeld. De één kan de game niet meer wegleggen en de ander heeft hem inmiddels verkocht omdat de game zo veel fout bevat dat 60 euro te veel geld voor ze was. Met… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 17 December, 2014 0 Artikel

De 3DS-versie van Smash Bros. is al een tijdje uit en het grote broertje er van, de Wii U-versie, heeft ondertussen eindelijk het daglicht gezien, maar wat zijn nu precies de verschillen tussen deze twee games? Moet je er een… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 16 December, 2014 1 Retro Nostalgia

Alice in Wonderland is niet alleen goed voor verfilmingen, ook de gamingindustrie gaat graag los op sprookjes en legendes. Één van de bedrijven die los is gegaan op het merk Alice in Wonderland is Rogue Entertainment. Door een verhaal te… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 16 December, 2014 0 Artikel

Zoals in iedere Massive Multiplayer Online (MMO) game kent ook Destiny een uitgebreid systeem om te levelen. Waar andere games conventionele methodes gebruiken zoals experience points (EXP) gebruikt Destiny een tweeledig systeem. Wil je weten hoe je zo snel mogelijk… Lees Meer »

Door René Janssen, 15 December, 2014 0

Sinds de mens bestaat, bestaan er oorlogen. Het is vreselijk, maar waar. Er zijn miljoenen slachtoffers gevallen. De afgelopen tijd zijn er ontzettend veel spellen die de oorlogen goed nabootsen, maar vaak vanuit de vuurlinie bekeken. Er zijn maar… Lees Meer »