Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Ingmar Hoorenman, 30 July, 2014 0 Impressie

Nintendo zou Nintendo niet zijn als ze geen spin-offs uit zouden brengen van hun games. Kirby and the Rainbow Curse voor de Wii U is precies dat: een spin-off van de normale Kirby-gameplay. Deze game is een vervolg op de… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 30 July, 2014 0 Artikel

Planescape Torment is van Black Isle Studios en uitgebracht door Interplay. Dezelfde mensen achter het geniale Fallout 1 en Fallout 2. Black Isle is weer bekend van de Baldur Gate’s franchise. Een oud genre wat zijn glorie verloren heeft. De… Lees Meer »

Door Kevin Pennekamp, 29 July, 2014 0 Impressie

Multiplayer Online Battle Arena games (MOBA’s) zijn de laatste jaren sterk in populariteit gestegen. Het begon jaren geleden met Defence of the Ancients (DOTA), welke een onderdeel was van Warcraft III. Inmiddels worden er toernooien gegeven waar miljoenen verdient wordt… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 28 July, 2014 0 , , , , ,

Ongeveer een jaar na dato van het uiterst populaire Guacamelee! voor de PlayStation 3 en Vita komt ontwikkelaar Drinkbox Studios nu met Guacamelee! Super Turbo Championship Edition. Een editie met alle DLC, extra levels en nieuwe baasgevechten die nieuwkomers… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 27 July, 2014 0 Nieuws

Ja het is komkommertijd, maar er is nog voldoende nieuws te melden. Daarom ook vandaag weer een Nieuws van de Week met toch belangrijk nieuws. Wat het nieuws ook is, je leest het hier op Undercover-Network! Aankondiging van de week… Lees Meer »

Door Kevin Pennekamp, 27 July, 2014 0 Impressie

Level-5 heeft als studio al meerdere parels van games uitgebracht op de wereld. Zo mochten we de afgelopen jaren al genieten van Ni No Kuni en Professor Layton. De volgende Nintendo 3DS game van Level-5 in combinatie met 1-UP Studio… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 26 July, 2014 0 , ,

Alles wat met TellTale Games te maken heeft lijkt goed te worden. Zo heeft men grote sprongen gemaakt met The Walking Dead waar nu een tweede seizoen van is. Inmiddels is men ook druk bezig met Tales from the… Lees Meer »

Door Ingmar Hoorenman, 26 July, 2014 0

Het is alweer een tijdje geleden dat ondergetekende een RPG heeft gespeeld. Vooral nu met de komkommertijd in de game-industrie, zijn er weinig titels die uitkomen. Gelukkig heeft het Kickstarter-project Divinity – Original Sin wel het daglicht gezien in… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 25 July, 2014 0 Impressie

Ben je fan van spellen zoals Cluedo en Ace Attorney? Het tegengeluid van NIS America is helder. Danganronpa is een spelserie waarin jij moet uitzoeken wie wie vermoord heeft. Je zou denken dat de naam een vage Japanse game oplevert… Lees Meer »

Door Redactie, 25 July, 2014 0 Artikel

De bèta van Destiny is al een tijdje aan de gang. Iedereen binnen de redactie die een PlayStation 4 bezit, is ook bezig geweest met de bèta. Zijn ze overtuigd door de bèta? René Vooraf was ik behoorlijk enthousiast over… Lees Meer »