Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Max Davidse, 23 July, 2015 0 , ,

Ergens rond 2010 werd de gaming wereld weer eens wakker geschud door een goede Formule 1 racegame. Codemasters bracht toen de game F1 2010 uit en dat was een zeer welkome rentree voor de liefhebbers van deze bijzondere autosport…. Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 15 July, 2015 0 , ,

Na het relatief teleurstellende Batman: Arkham Origins is het tijd voor een daadwerkelijk vervolg op Batman: Arkham City. Batman: Arkham Knight gaat verder waar Arkham City ophield. Na de dood van The Joker is het een lange tijd rustig… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 14 July, 2015 0 Artikel

Toen ik vanmorgen veel te vroeg wakker werd en op mijn telefoon keek zag ik iets waardoor ik dacht dat ik nog droomde, nee, ik dacht dat ik een nachtmerrie had. Op Facebook stonden meerdere berichten dat Satoru Iwata was… Lees Meer »

Door Jaïr Cijntje, 9 July, 2015 0 Artikel

Entwined is op dit moment in de PS Plus-collectie van deze maand. Tijdens het maken van de “PS Plus Games van de Maand”-video merkten we dat we zoveel over de game te vertellen hadden, dat we er maar een volledige… Lees Meer »

Door Ingmar Hoorenman, 9 July, 2015 0 , ,

The Elder Scrolls V: Skyrim was een game waarbij ondergetekende soms wel behoefte had aan een co-op-modus. De game was gigantisch en de gameplay leende zich er perfect voor. The Elder Scrolls: Tamriel Unlimited (Hierna: TESO) biedt na lang… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 4 July, 2015 0 , , , ,

We gaan de zomer in met wheelies, scheurende motors en vallende mannen. MotoGP 15 is gekomen en we hebben hem grondig mogen testen. Hebben we ons geschaaft door de bocht? Zijn we onderuit gevlogen in die ene bocht die… Lees Meer »

Door Jaïr Cijntje, 23 June, 2015 0

Hatred: een game die nogal wat stof deed opwaaien toen bekend werd dat je in deze game onschuldige mensen moet vermoorden. Is het eindproduct alle controversie waard geweest? Er is maar één manier om daar achter te komen; kijk… Lees Meer »

Door Max Davidse, 22 June, 2015 0 , , , , , ,

Mocht je nog nooit een LEGO game gespeeld hebben, dan heb je misschien nog geen idee van wat je kunt verwachten van LEGO: Jurassic World. LEGO games staan er om bekend dat ze scènes uit films op een leuke… Lees Meer »

Door Jaïr Cijntje, 19 June, 2015 0 Artikel

Voor jouw kijkplezier hebben we de coolste trailers bij elkaar verzameld en verwerkt in één mashup! Zit jouw favoriet ertussen? Laat het weten in de reacties beneden!

Door Jaïr Cijntje, 17 June, 2015 0 Artikel

Bekijk de allervetste trailers vrijgegeven tijdens de Electronic Arts en Bethesda persconferenties terug in deze trailer mashup! Veel plezier bij het kijken, en vergeet niet te liken!