Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Ernesto Valk, 23 August, 2014 0

In de vorige generatie ingezette traditie van re-releases en HD-remakes kon de, naar mijn mening, beste game van vorig jaar niet achterblijven. The Last of Us leek op de PlayStation 3 al gemaakt voor de volgende generatie, dus de… Lees Meer »

Door René Janssen, 23 August, 2014 0 Trailerday

De gamescom is misschien wel voorbij, maar dat geldt niet voor de trailers. We hebben er weer een aantal verzameld voor jullie en als afsluiter een interview van Geoff Keighly met Hideo Kojima. Veel kijkplezier! Destiny Natural Doctrine Assassin’s Creed Unity… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 22 August, 2014 3 Impressie

Shinji Mikami is een ontwikkelaar die ons Resident Evil bracht, een herenhuis met duistere geheimen en de basis voor vele latere horrorgames. Anno 2014 staat hij aan het roer van een nieuwe survival horrorgame genaamd The Evil Within. Samen met… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 22 August, 2014 1 Impressie

Games die met de lancering van de console aangekondigd worden maar vervolgens een “Ubisoftje” doen. Het overkwam de sociale racer genaamd Driveclub. Straks zijn we een jaar verder en dan komt de game toch nog uit. Is de game het… Lees Meer »

Door René Janssen, 21 August, 2014 11 Artikel

De gamescom is de grootste beurs van Europa en dat is te merken. Gelukkig heeft de pers bijna vrij spel en kunnen wij spelen wat wij willen. Hierdoor kunnen we in een week ontzettend veel content maken en bovendien veel… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 21 August, 2014 0 Artikel

Jaarlijks gaat er altijd wel iets mis tijdens het opnemen. Jaarlijks gebruiken wij dit materiaal dan ook om er een blooperitem van te maken. Ook dit jaar is dat weer het geval en het heeft ons erg doen lachen. Maar… Lees Meer »

Door René Janssen, 20 August, 2014 0 Artikel

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door René Janssen, 19 August, 2014 0 Impressie

Steeds meer bestaande franchisers vinden hun weg naar de nieuwe consoles. De vraag die hier bij centraal staat is hoe ze de nieuwe kracht gaan benutten. Welke nieuwe features kunnen ze tevoorschijn toveren. Of welke prachtige grafische stijl kunnen ze… Lees Meer »

Door René Janssen, 18 August, 2014 0 Impressie

World of Warcraft is inmiddels alweer 10 jaar oud. Een leeftijd waar menig andere mmo’s jaloers op zijn. Ondanks dat het aantal spelers steeds verder daalt, zijn er nog steeds miljoenen. Echt absurd voor woorden. Om het allemaal fris en… Lees Meer »

Door Redactie, 15 August, 2014 0

De laatste UN daily van de gamescom, graag horen wij tips van jullie of het beter en regelmatiger kan. Wij hebben er in ieder geval erg van genoten!