Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Max Davidse, 2 October, 2015 0 , , , ,

Ieder jaar weer hebben we een terugkerende strijd tussen twee aartsrivalen. Elke keer opnieuw leggen beide rivalen alles wat ze hebben op de grasmat om weer de beste te mogen heten voor een jaar lang. Nee, we hebben het hier… Lees Meer »

Door Ilse Klein, 28 September, 2015 0

Een jaartje sabbatical, dat klinkt goed toch? Dat is althans het gevoel dat de titel van dit spel oproept. Niets is minder waar, want als je een sabbatical zou moeten hebben zoals het geschetst wordt in dit spel, dan… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 28 September, 2015 0

Hatsune Miku, een vocaloid die ondertussen wereldberoemd is geworden. Wie had dat ooit gedacht? Een computer gemaakte stem die een echte ster is! Ondertussen heeft Hatsune Miku al een stuk of tien spellen uitgebracht en de laatste op de… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 18 September, 2015 0 Impressie

Ondanks dat deze game niet op de planning stond om gespeeld te worden, bleek het wel een fantastische afsluiter te zijn van de gamescom voor ons. Een MOBA waarbij Zenzi, Roel en Sylvano genoten hebben. Maar wat is Gigantic nu… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 17 September, 2015 0 , ,

Vergeet Mass Effect en vergeet Final Fintasy. Als er één franchise is die je qua verhaal omver kan blazen, dan is dat wel Metal Gear (Solid). Met meer dan twintig games en vijf delen in het Metal Gear Solid-hoofdstuk,… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 12 September, 2015 0

Het RTS-genre was bijna dood. Waar we vroeger nog de immense Command & Conquer-serie, de Age of Empire-games en de Act of War-reeks (waarvan dit een spirituele opvolger is) hadden, hebben we de laatste jaren eigenlijk bijzonder weinig interessants gezien…. Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 8 September, 2015 0 Impressie

Als een kind zo blij ging Zenzi naar Warner Brothers voor meer informatie over de LEGO-games LEGO Dimensions en LEGO Marvel’s Avengers. En dan te bedenken dat hij daarvoor in het centrum van Keulen ook al met LEGO aan de… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 7 September, 2015 0 , , ,

Megaman is voor de meeste gamers geen onbekende en alhoewel we de laatste jaren niets meer nieuw hebben gezien of gehoord krijgen we wel een beetje service van Capcom in de vorm van deze Legacy Collection. De vraag is… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 6 September, 2015 0 Impressie

Yo-Kai Watch is een nieuwe game uit Japan dat daar een echte rage is geworden. Sterker nog, het is misschien wel populairder dan Pokémon aan het worden! Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af: “Waarom is dat nou zo populair daar? Wat… Lees Meer »

Door Kevin Pennekamp, 5 September, 2015 0

Zelfs in mijn meest vreemde dromen heb ik mezelf nooit kunnen voorstellen hoe het zou zijn om een snee brood te zijn. Dus toen ik mijn naam zag staan bij I am Bread was ik toch enigszins verbaasd. Niet… Lees Meer »