Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Zenzi Mulder, 2 October, 2014 0 Column

Welkom bij The Music Game, een nieuwe column waarin ik wekelijks zal kijken naar alles van muziek in de gaming wereld. We kijken niet alleen naar soundtracks maar ook naar game geïnspireerde muziek zoals nerdcore, chiptunes, videogames in concert en… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 2 October, 2014 0

De eerste inFAMOUS game voor de PlayStation 4 is een prima game. Met First Light gaat Sucker Punch Productions dieper in op mijn favoriete personage uit de game. Abigail “Fetch” Walker is de dame uit inFAMOUS: Second Son met… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 2 October, 2014 0 Impressie

Soms heb je van die games waar je je niets bij kan voorstellen. Dit was ook het geval tijdens de gamescom als het gaat om Project Totem. Een exclusie Xbox One game van de makers van Max: The Curse of… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 1 October, 2014 0 Artikel

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door René Janssen, 1 October, 2014 0 Impressie

Iedereen kent wel een fabeltje. Sommige kregen er voorgelezen toen ze klein waren en andere mensen vinden het leuk om ze te lezen. Ik daarentegen vind het leuk om ze te beleven. Dat doe ik onder andere het liefst met… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 1 October, 2014 0

Stel je voor: je bent gestrand in de ruimte met een AI genaamd J.U.L.I.A. op planeet Aarde in een zonnestelsel lichtjaren verwijderd van je thuis. Nu moet jij uitzoeken wat er is gebeurt tijdens de expeditie en vooral, hoe… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 30 September, 2014 0 Impressie

Leven in je eigen wereld… Noem het een illusie, noem het je eigen werkelijkheid. Het feit blijft dat de mensheid altijd op zoek zal zijn naar zijn eigen utopie waarin zij de complete controle hebben en zij de vrijheid hebben… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 29 September, 2014 0 Impressie

Ieder jaar is het een feest, een nieuwe Call of Duty. Ook dit jaar mogen wij er weer aan geloven en kijken wij al uit naar de punten die zijn aangepast en welke juist niet. Roel en Ingmar gingen op… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 28 September, 2014 0 , , , ,

We leven in het jaar 2034. De mensheid is uit elkaar gevallen door een buitenaardse invasie en het wapen waar de mensheid door gered kan worden is nog niet zomaar gevonden. Het was eigenlijk al te laat toen het… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 28 September, 2014 Comments Off Nieuws

De laatste week van September. We weten wat er allemaal aan zit te komen in Oktober maar wat was er in de stilte voor de storm nog interessant? Bij deze krijg je alle interessante en leuke nieuwtjes van de afgelopen… Lees Meer »