Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Melvin Elzing, 20 April, 2015 0 Artikel, Retro Nostalgia

De derde game in de reeks is Tales of Eternia. Deze is in 2001 uitgekomen in Amerika op de PlayStation en opnieuw uitgebracht op de PlayStation Portable zes jaar later, maar dit maal ook in Europa. Om de verwarring groter te maken… Lees Meer »

Door Redactie, 18 April, 2015 1

Deze week is er niet zo gek veel te melden in de Vodcast. De een wisselt zijn gewoontes in voor andere, en de ander heeft zijn Xbox 360 weer eens aangesloten. Daarom werd het tijd om het eerste trimester van… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 16 April, 2015 0 ,

HD-remaster na HD-remaster wordt uitgegeven tegenwoordig, soms zelfs van games die net een jaar oud zijn. An sich geen ramp, vooral voor gamers die het origineel nooit gespeeld hebben. Square gooit er ook weer een remaster uit en dit… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 15 April, 2015 0 Artikel, Retro Nostalgia

Bij Retro Nostalgia bespreken we de games van vroeger die we altijd lief gehad hebben. Dit keer neem ik jullie mee terug naar een tijd die ik me nauwelijks nog kan herinneren. Ik zal een jaartje of vijf á zes… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 13 April, 2015 0 Artikel

Final Fantasy had jarenlang een vaste sfeer die in elke game weer naar voren kwam. Met de komst van de meer verhalende games ging deze sfeer een beetje verloren. Games als Final Fantasy VII en VIII hadden een heel andere sfeer dan… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 11 April, 2015 0 Gamesalfabet

We zijn al over de helft van het alfabet en bespreken vandaag de Letter N, die staat voor NPC: Non-Playable Characters. Elke game heeft ze wel en vooral RPG’s zitten er propvol mee, maar welke zijn ons het meest bij… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 8 April, 2015 0 Retro Nostalgia

Welkom bij Retro Nostalgia! Iedere week brengen wij een game uit vergane glorietijden onder de aandacht. Onze redactieleden delen hun persoonlijke ervaringen en hun mening over de game die zij behandelen. De klassiekers van onder andere Nintendo, Sega en zelfs… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 6 April, 2015 0 Artikel

De tweede telg in de Tales of-familie is Tales of Destiny en deze kwam uit in 1997 in Japan op de Playstation. Gelukkig hoefde we dit keer niet tien jaar te wachten op een lokalisering want deze kwam in 1998 al… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 4 April, 2015 2

Deze week presenteren wij een vodcast over houdbare games. Ernesto en Roel praten over games waar zij veel plezier aan hebben beleefd en de games waar zij lang mee bezig zijn geweest. Dragon Age? Destiny? Rollercoaster Tycoon? Onder andere deze… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 4 April, 2015 0 Impressie

<Disclaimer: Deze ervaring is gebaseerd op de Demo Episode Duscae, die bij de gelimiteerde oplage van Final Fantasy Type 0 HD zat.> Final Fantasy is al lang niet meer zo hip als in zijn hoogtij dagen op de Playstation 1. Hoewel… Lees Meer »