Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Melvin Elzing, 2 September, 2014 0 Impressie

Kindvriendelijke games slaan nog wel eens de plank mis. Zowel voor kinderen als volwassen. Bij JuJu is dat totaal niet het geval. Ondanks dat het spel zéér kindvriendelijk is, wat ook de doelgroep is, herbergt het ook nog wat voor… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 2 September, 2014 0 Impressie

Het najaar staat garant voor veel horror en dat gaan we ook merken met titels als The Evil Within en Alien Isolation. Tijdens de gamescom konden Roel en Sylvano een presentatie bijwonen over Alien Isolation. Wat maakt deze game nu… Lees Meer »

Door Kim Lannoo, 2 September, 2014 0

De top-down shooter, een genre dat ik eigenlijk veel te weinig heb gespeeld. Het intrigeert me daarentegen wel. Ze zijn actievol, vergen veel concentratievermogen en krikken je skills stelselmatig op. Vanaf vandaag verwelkomt het genre een nieuwe telg: Runers,… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 1 September, 2014 0 Artikel

Deze maand gaat het dan eindelijk gebeuren. De gamescom is net voorbij en iedereen heeft de veiligheid van zijn huiskamer opgezocht voordat het bombardement aan nieuwe games begint. September luidt het bombardement in met een aantal ijzersterke titels en de… Lees Meer »

Door Ingmar Hoorenman, 1 September, 2014 0 Nieuws

Het is weer zover! Het najaar begint en dat is te merken in de gamewereld. Een hoop games gaan uitkomen de volgende maanden en dat fleurt de boel een beetje op in de game-industrie na de zomerdroogte. Laten we eens… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 30 August, 2014 0

Ik was al fan van het eerste deel, maar NIS America stopte daar niet. Na een jaar vol ongeduld wachten plofte dan eindelijk het vervolg op Danganronpa: Trigger Happy Havoc tijdens de gamescom in mijn handen. Vol ongeloof kon… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 29 August, 2014 0

In de oude folklore zijn vampiers verschrikkelijke, enge wezens. Ze zuigen bloed en slaan toe in de duisternis. Ze hebben het voornamelijk voorzien op maagden. Nippon Ichi denkt daar anders over. In de nieuwste Disgaea hebben ze een nieuw… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 29 August, 2014 0 Impressie

Indies, Indies, Indies is wat tegenwoordig de klok slaat. Zo ook Not A Hero. Ook deze game maakt gebruik van de pixel-stijl zoals veel Indies zich eigen hebben gemaakt. Valt Not A Hero in een stapel van pixelgames die in… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 28 August, 2014 0 Column

Welkom bij The Music Game, een nieuwe column waarin ik wekelijks zal kijken naar alles van muziek in de gaming wereld. We kijken niet alleen naar soundtracks maar ook naar game geïnspireerde muziek zoals nerdcore, chiptunes, videogames in concert en… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 28 August, 2014 0 Impressie

Afgelopen gamescom gingen Melvin en Sylvano langs bij Activision om te kijken of zij hen konden overtuigen of Destiny wel of geen aanschaf waard gaat zijn. Hun bevindingen kan je bekijken in deze videoimpressie.