Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door René Janssen, 16 April, 2014 0

Terwijl Frank de Boer weer op het vliegtuig stapt om richting Amsterdam te gaan, zat zijn hoofd bij zijn volgende avontuur nadat hij mislukt was bij Barcelona. Het seizoen zat er bijna op voor Barcelona, maar Frank had het… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 15 April, 2014 0 , ,

The Elder Scrolls Online is eindelijk uit de bèta en officieel uitgebracht op de pc en Mac. Samen met mijn Red Elf Dragon Knight heb ik dagenlang doorgebracht in Tamriel om te kijken of het waard is om je… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 14 April, 2014 0 Artikel

We spoelen even terug naar 1988. Stel je een landschap voor dat vernietigd is door een een overdaad aan middelmatige tot slechte games. Dit landschap is opgebouwd door twee grootmachten die stonden te trappelen om aan de slag te gaan… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 13 April, 2014 0 Artikel

Deze week zijn er weer aardig wat gamenieuwtjes opgedoken die we met jullie zullen delen. Geruchten die bevestigd worden en nieuwe aangekondigde titels waar velen van jullie voor warm zullen lopen! Laten we snel beginnen. Aankondigingen van de week Deze… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 13 April, 2014 0 Artikel

In het vorige deel van Franchises voor Games besprak we drie hele grote franchises, namelijk Back to the Future, Jurassic Park en Terminator. Ik heb er nu voor gekozen om twee iets minder grote franchises te kiezen en één grote…. Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 10 April, 2014 0 Column

Er komt een moment van komen, maar ook een moment van gaan. Oké, dit klinkt wel erg dramatisch, maar zo is het zeker niet bedoeld. Ik heb geen plannen om te stoppen met de website, maar heb wel een ander… Lees Meer »

Door René Janssen, 10 April, 2014 0 ,

Iedereen heeft wel een game waar hij of zij is mee opgegroeid. Logischerwijs heeft diegene daar dan ook nostalgische gevoelens bij. Soms weet je zelfs nog wanneer je het spel of spelcomputer hebt gekregen, bijvoorbeeld met Sinterklaas of voor… Lees Meer »

Door René Janssen, 9 April, 2014 0 Impressie

Als er een ontwikkelaar is die bekend is met het genre MMO, dan is het NCSOFT wel. Ze hebben onder andere Guild Wars, Lineage en City of Heroes achter hun naam staan en binnenkort komt daar WildStar bij. Je kan… Lees Meer »

Door Kim Lannoo, 8 April, 2014 1

Als een pure grap, van begin tot einde. Dat is de wijze hoe het mekkerige Goat Simulator is ontstaan, ontwikkeld door de Zweedse ontwikkelaar Coffee Stain Studios. Als recensent is het bijgevolg een lastig karwei om een goed gebalanceerde… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 7 April, 2014 0 Geschreven Pixels

In deze derde Geschreven Pixels van mijn hand volgen wij het verhaal van Leon S. Kennedy en Claire Redfield in Resident Evil: City of the Dead. Menig gamer zal in de gaten hebben dat ik het heb over de gebeurtenissen… Lees Meer »