Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door Ilse Klein, 23 May, 2015 0 Gamesalfabet

Welkom terug bij onze twee wekelijkse rubriek, het Gamesalfabet. Vandaag zijn wij beland bij de letter P en er is gekozen om het onderwerp Prinsessen onder handen te nemen. Eerlijk is eerlijk, gaming is vaak gebaseerd op een fantasiewereld en… Lees Meer »

Door Jaïr Cijntje, 22 May, 2015 0

Sym is een zeer aparte game, als je het al zo kan noemen. Het is namelijk iets meer een ervaring, dan echt een game. De ontwikkelaar, Atrax Games, heeft gepoogd het thema Social Anxiety Disorder te verwerken in een… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 21 May, 2015 0 Column

Special editions, collector’s edition of ultimate editions. Noem het hoe je het wilt noemen, maar ik ben er inmiddels klaar mee. Van iedere game krijgen wij inmiddels al de nodige speciale edities en jaarlijks proberen uitgevers en ontwikkelaars steeds verder… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 17 May, 2015 0 Artikel

MOBA’s (Multiplayer Online Battle Arena), ze zijn er al een aantal jaren en ze zijn zo populair geworden dat in sommige landen, zoals Korea, hele stadions worden uitverkocht voor de grote toernooien. Het is ondertussen ook een miljoenenindustrie geworden met… Lees Meer »

Door Ingmar Hoorenman, 14 May, 2015 0 , ,

Ontwikkelaar Slightly Mad Studios heeft met Project CARS (Community Assisted Racing Simulator) een hoop zieltjes voor zich gewonnen als het gaat om op een realistische manier een motorvoertuig kunnen besturen. De bèta was enigszins positief te noemen en de community snakte naar… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 13 May, 2015 0 Retro Nostalgia

De Nintendo 64 stond garant voor een hele berg goede games. Bedrijven zoals Rare beleefden daar hun beste dagen en vele games hebben controllers verwoest in de geweldige minigames in Mario Party. Één van de games die destijds maar niet van de… Lees Meer »

Door Jaïr Cijntje, 10 May, 2015 0

Bloodborne is een bloedstollende actiegame, en één van de beste PS4 exclusives die nu verkrijgbaar zijn. Zo, die zit. Kom erachter waarom dat zo is in onze videoreview!

Door Jaïr Cijntje, 10 May, 2015 1 Artikel

Bekijk de preview van de multiplayer bèta van de opvolger van de game met de veel te lange naam (Super Sonic Acrobatic Rocket Powered Battle Cars), genaamd Rocket League!

Door Ingmar Hoorenman, 10 May, 2015 0 , , ,

Yu-Gi-Oh, Magic: The Gathering en Pokémon Trading Card Game waren vroeger stuk voor stuk populaire kaartspellen waar de focus lag op je tegenstander verslaan. Vroeger waren deze kaartspellen echter fysiek speelbaar en kocht je in de winkel een pakje… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 9 May, 2015 0 Gamesalfabet

Het is waarschijnlijk één van de meest voor de hand liggende termen als het aankomt op gaming. Honderden games gaan over het tegenover elkaar staan van zowel grote als kleine groeperingen die niets liever willen dan elkaar tot moes slaan… Lees Meer »