Het Laatste Van Undercover-Gaming

Door René Janssen, 30 October, 2014 0 Artikel

Halloween is bijna begonnen, nog een nachtje slapen. Een mooie gelegenheid om de redactie te vragen wat hun engste moment is bij hun game-ervaringen. Vergeet niet om ook jouw engste moment te delen.  Sylvano: Ik ken veel enge momenten in… Lees Meer »

Door Zenzi Mulder, 30 October, 2014 0 Artikel

18 oktober was Undercover Network in Gent, België voor F.A.C.T.S. Voor ons was het een primeur om een dergelijke beurs mee te maken en het was echt fantastisch om te zien. De cosplay, acteurs en stands waren geweldig. Het begon… Lees Meer »

Door Melvin Elzing, 30 October, 2014 0 Impressie

Alweer het tiende deel in een ijzingwekkende franchise van Warner Brothers. Vorig deel was al lekker bloederig en toegankelijk voor de mensen die niet bekend waren met de franchise. Het had zelfs een verhaal, maar of je daar nou blij… Lees Meer »

Door René Janssen, 29 October, 2014 0 Artikel

De afgelopen weken zijn er een aantal enge games uitgebracht die qua cijfer goed gescoord hebben bij ons. Wat dacht je bijvoorbeeld van Alien: Isolation die we met een 8,5 hebben beoordeeld? Of The Evil Within die een 7,5 heeft… Lees Meer »

Door Sylvano Witte, 29 October, 2014 0 ,

SingStar, voor de ene een avond vol genot en voor de ander een gegarandeerd avondje hoofdpijn wanneer die het kattengejank moet aanhoren. Toch blijft SingStar een van de belangrijkste partygames die Sony weet te bieden. Het heeft een jaar… Lees Meer »

Door Roel van Lierop, 29 October, 2014 0 Impressie

Een game van Sony die hoog op mijn verlanglijstje staat is The Order 1886. Gelukkig voor ons was ook deze speelbaar op de gamescom. Een veel te korte sessie liet ons even snuffelen aan The Order 1886. De game belooft… Lees Meer »

Door René Janssen, 28 October, 2014 0 Artikel

Het is lastig om een aantal characters te bedenken waarvan ej enorm bent geschrokken of gewoonweg eng eruit zien. Zeker als je ook nog eens het horror-genre altijd vermijdt bij het aanschaffen van een titel. Even graven in de hersenpan… Lees Meer »

Door René Janssen, 28 October, 2014 0 Impressie

Als er een game is die mijn hart heeft gestolen, dan is het Sonic wel. Het was mijn eerste titel die ik serieus heb gespeeld, van a tot z. Vandaar mijn interesse in het platformgenre. Ik waardeer deze titels veel… Lees Meer »

Door Ernesto Valk, 28 October, 2014 0 , , , ,

 NBA 2K staat al jaren te boek als de beste basketbal simulatie game op de markt. Ook dit jaar doen ze weer een gooi naar deze titel met NBA 2K15. De terugkeer van NBA Live 14 mag dan wel… Lees Meer »

Door René Janssen, 27 October, 2014 0 Artikel

Er zijn games op de markt gekomen waarvan je denkt: “dit zou toffer geweest zijn, als hij wat meer horror zou bevatten”. Dit zijn vaak games waarbij het niet eng is, maar juist grappig is. De hersenpan draaide afgelopen tijd… Lees Meer »